Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Bayern Münih şaştı kaldı! Beşiktaş ve Vodafone Park paylaşımı... - Futbol Haberleri

        Beşiktaş-Bayern Münih maçına Vodafone Park damgası! Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon grup aşamasında tarih yazan ve grubunu lider tamamlayan ilk Türk takımı olma başarısı gösteren Kara Kartal, son 16 turunda eşleştiği Bayern Münih'e deplasmandaki ilk maçta 5-0 mağlup olmuştu. Kara Kartal, Bavyera devini rövanş maçında Vodafone Park'ta ağırlarken Almanların şaşkınlığı dikkatleri çekti!

        Bayern Münih'in Twitter hesabından yapılan bir paylaşımda bir ses ölçer ekranının fotoğrafı yer aldı ve "Gürültülü" ifadeleri kullanıldı. Bayern Münih'in yıldızları, önceki günlerde yaptıkları açıklamalarda Vodafone Park'a ve Beşiktaş taraftarına vurgu yapmışlardı.

        "OYNADIĞIM EN GÜRÜLTÜLÜ STAT"

        Bayern Münih'in Alman savunma oyuncusu MatsHummels, 3-1 kazandıkları maç sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı. Hummels, Vodafone Park'ı "Oynadığım en gürültülü stat"olarak nitelendirirken bundan sonraki turlar için "Kim gelirse gelsin, biz kendi oyunumuzu oynayacağız" ifadelerini kullandıç

        MAÇTA DAVETSİZ MİSAFİR!

        Öte yandan maçın ikinci yarısında oyun, davetsiz misafir nedeniyle bir süre durakladı. Mücadelenin 49. dakikası oynanırken sahaya giren bir kedi, oyunun duraklamasına neden oldu. Hakem Michael Oliver, kedinin oyun alanından çıkmasını bekledi vedavetsiz misafirin saha kenarına gelmesinin ardından oyunu yeniden başlattı. Bayern Münih, kedinin sahaya girmesinden sonra paylaşımlarına devam etti:

        WERNER MAÇI TAMAMLAYAMAMIŞTI!

        Grup aşamasında RB Leipzig'in 2-0 kaybettiği maçın henüz başlarında tribünlerdeki gürültü nedeniyle kulak tıkacı istemiş ve sonrasında dayanamayarak oyundan çıkmıştı. RB Leipzig Teknik Direktörü Ralp Hasenhüttl mücadele sonrasında atmosferden etkilendiklerini söylemişti. Werner, UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları Napoli maçı öncesinde de Vodafone Park'ı unutamadığını dile getirmişti.

        REKLAM

        Alman yıldız, Beşiktaş'tan sonra hiçbir atmosferin kendisini şok etmeyeceğini söylerken; "Atmosfer güzel olacak ama İstanbul sıra dışıydı. Avrupa'da bir daha böyle bir şey yapar mıyım, bilemiyorum. İstanbul'daki gibi hiçbir yerde olamaz. Oynadığım herhangi bir stattan çok çok fazla gürültülüydü. Beşiktaş ile Avrupa'daki en uç atmosferi yaşadım, artık hiçbir şey beni şok edemez. Bir hafta sonra Dortmund'da oynadık, nasıl söyleyeyim, bana çok yumuşak geldi" ifadelerini kullanmıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ