Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bergüzar Korel'den çocuklarını izinsiz görüntüleyenlere tepki: Buna hakkınız olmadığını bilin artık! - Magazin haberleri
        1

        2009 yılında nikah masasına oturan oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, şu sıralar üçüncü çocuklarının dünyaya gelmesi için gün sayıyor. İki oğlu olan çift, bu kez kız bebek bekliyor.

        2

        Ailesiyle birlikte Bodrum ile Dalaman'ın ardından soluğu Çeşme'de alan Korel, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gittikleri plajda vatandaşların çocuklarının gizli bir şekilde fotoğraflarını çekilmesinden rahatsız olduğunu ifade etti.

        3

        "HİÇBİR ÇOCUĞA İZİNSİZ DOKUNMAYIN!"

        38 yaşındaki Korel, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

        Günler önce ailecek gittiğimiz plajda, basındaki arkadaşlar hassasiyetimizi bilip, çocuğumuzu çekmemiş ve yayınlamamışken, halktan birçok insanın Han ve Ali'nin bir sürü videosunun programlarına servis edildiğini ilettiler bize.

        Halka açık bir yerde basın tarafından çekilen fotoğraf ya da videomuza hiçbir şey diyemem. Ama işleri bu olmasına rağmen, çocuğumuzun fotoğrafını, videolarını yayınlamayan bu sağduyulu arkadaşlarımızın tam tersine hangi his ile acaba bizim çocuklarımızın videoları çekilip yollanıyor bu sayfalarda inanın anlamıyorum.

        Nasıl bir tatmin duygusudur bu! Fark edip uyarıda bulunduğumda ise ne yanlış anlamışlığım kalıyor, ne ben kimim ki ne sanıyorum kendimi ne de naletliğim... Bu çok ciddi bir mesele! Hiçbir çocuğa izinsiz dokunmayın. Fotoğrafını, videosunu çekmeyin! Buna hakkınız olmadığını bilin artık!

        4

        "BENİM HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR"

        Ünlü oyuncu, geçtiğimiz haftalarda da gizli bir şekilde fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olduğunu dile getirmişti.

        Bergüzar Korel, "Biz şu an tatildeyiz. Bu videoyu izleyenlerden ya da normal hayatta bizimle karşılaşanlardan küçük bir ricam var. Bazen uzaktan fotoğrafımızı ya da videomuzu çekiyorsunuz, çocuklarımızın videosunu çekiyorsunuz. Bu benim hiç hoşuma gitmiyor. Zaten yanıma gelip, birlikte fotoğraf çektirsek daha bir anlamı, hatırası olur. Hem de ben uzaktan gözetleniyor hissi yaşamam. Çünkü insan kendini çok kötü hissediyor. Ben insanların yüz ifadelerinden her şeyi anlayabiliyorum, dudak okuyabiliyorum. Gelin, birlikte selamlaşalım, birlikte fotoğraf çektirelim. Güzel bir hatıra kalsın... Ne dersiniz?" çağrısında bulunmuştu.

        5

        "HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ ANDA GELDİ"

        Kız çocuk dünyaya getireceğini duyuran Korel, bebeklerine 'Leyla' adını vereceklerini söylemişti.

        Ünlü oyuncu, "Dünya olarak öyle zor bir süreç yaşadık ki, artık her şeye şükreder hale geldik. Allah nasip etti. Bebek haberi hiç beklemediğimiz bir anda, sürpriz bir şekilde geldi. Bundan sonra bize laf söylemek düşmez. 'Allah da onun gücünü verecek herhalde' diyorum." diye konuşmuştu.

        Hamileliğinin rahat geçtiğini söyleyen Bergüzar Korel, "Erkek gebeliği daha zor ve ağrılı. İnşallah böyle devam eder." demişti.

        6

        "ŞOKE OLDUK!"

        İptal olan dizi projesiyle alakalı da konuşan Korel, "Çalışmalar devam ederken doktor kontrolünde hamile olduğumu öğrendim. Halit ile beraberdik ve şoke olduk. Ondan sonra 'böyle bir durumumuz var devam edelim' dedik. O sırada koronavirüs vakaları çok arttı. Hem yapımcı ve yönetmenimiz çok çekindiler ve dediler ki; her türlü konforu sağlayacağız ama bunun garantisi yok. O dönem vaka sayısı 50 bine ulaşmıştı. Ara vermemiz lazımdı. Karnım çok hızlı büyümeye başladı. Fiziksel olarak projede olmam mümkün değildi. Ben de dedim ki; başka bir arkadaşımla devam edin, onlarda projeyi rafa kaldırdı." ifadelerini kullanmıştı.

        7
        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ