Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta Sosa transferinde flaş gelişme! Beşiktaş transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş’ta son günlerde gündemdeki sıcaklığını koruyan Jose Sosa transferi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor...

        2

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre Siyah-Beyazlı takımdan olaylı bir şekilde ayrılıp Milan’ı yolunu tutan ancak burada da yapamadıktan sonra Trabzonspor’a transfer olan Arjantinli yıldız yeniden Kartal ile flört halinde.

        3

        Yüksek maliyeti nedeniyle elden çıkarmak istediği Sosa’yı Beşiktaş’a Mustafa Pektemek artı Gökhan Töre karşılığında öneren Bordo-Mavililer’in bu teklifi değerlendirmeye alınırken teknik direktör Şenol Güneş’ten de oyuncu için onay çıktı.

        4

        Başkan Fikret Orman’ın Sosa konusunu Güneş ile bir görüşme yaptığı ve “Sosa dönmek istiyor, şartları uygun olursa alalım mı hocam?” diye sorduğu öğrenildi.

        5

        "BİZİ VE CAMİAYI TANIYOR"

        Tecrübeli teknik adamın da Arjantinli yıldıza yeşil ışık yaktığı ve “Kafasını verdiği zaman iyi çalışan ve sorun yaşamadığım bir oyuncuydu."

        6

        "Bizden ayrılırken kafası karışıktı. Benim için sorun olmaz. Sosa çok yetenekli, hem takımı hem bizi hem de camiayı tanıyor” dediği öğrenildi.

        7

        Bu gelişmelerden sonra Orman’ın, Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu ile masaya oturacağı transferin büyük ihtimalle takas karşılığı biteceği belirtildi.

        8

        YÖNETİCİLER DE İSTİYOR

        Anderson Talisca’nın geleceğinin belirsizliği üzerine tam bir 10 numara almak isteyen ve Jose Sosa’ya dönen Beşiktaş’ta yöneticiler de bu konu ile ilgili olumlu düşünüyor.

        9

        Birçok yönetici, Sosa’nın çok önemli bir futbolcu olduğunu belirtirken, “Şampiyonluğumuzda büyük pay sahibi oldu."

        16

        Bir süre önce Siyah-Beyazlı kulüp ile temasa geçen Çin ekibi, Siyah Beyazlılar ile 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.

        17

        Tosic, Guangzhou ile 10 milyon Euro karşılığında 3 yıllık kontrat yapacak.

        18

        Çin’e giden Sırp futbolcunun, Beşiktaş’ın ligin 34. haftasında oynayacağı Demir Grup Sivasspor maçında forma giymesi beklenmiyor

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ