Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Eski Fenerbahçeli haber gönderdi! Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri (2 Haziran) - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ta Abdullah Avcı mesaiye erken başladı. Önce tesisleri gezen tecrübeli teknik adam, transfer için de yönetimle bir araya gelecek.

        2

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve 2. Başkan Serdal Adalı'yla birlikte transfer için görüşecek olan Avcı, gerekli takviyeleri de yönetime bildirecek.

        3

        Geçtiğimiz dönemlerde transfer komitesinin başında olan Umut Güner, bu kez transferlerin uzağında kalacak ve bu konuyu Başkan Fikret Orman ve 2. Başkan Serdal Adalı yönetecek.

        4

        Yönetimde yapılan görev dağılımı sırasında Başkan Orman'ın "Bu dönemde görev dağılımı yapmayalım. Herkes yönetim kurulu üyesi olarak kalsın" dediği ancak Umut Güner'in bu duruma itiraz ederek "Transferlerle ben ilgilenirim" dediği iddia edilmişti. Güner bu sezon transferle ilgilenmeyecek.

        5

        LİSTEDE KİMLER VAR?

        Beşiktaş'ta bu gelişmeler yaşanırken, bir yandan da transfer harekatı sürüyor.

        6

        Siyah-beyazlı ekibin, Everton'dan Nikola Vlasic ile ilgilendiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz sezon CSKA Moskova'da kiralık olarak forma giyen Hırvat yıldız, bu sezon İngiliz ekibine geri döndü.

        7

        Beşiktaş, golcü oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kaymak istiyor. Abdullah Avcı'nın onay vermesi durumunda, yönetim bu transferi bitirmek için harekete geçecek.

        8

        Asıl mevkisi 10 numara olan ve forvet de oynayabilen 21 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon CSKA Moskova'da 31 maçta 8 gol atarken, 7 de asist yaptı.

        9

        TOSIC DÖNÜYOR

        Beşiktaş, eski oyuncusu Dusko Tosic'i de kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor.

        10

        Geçtiğimiz sezon Tosic'i 5 milyon euro'ya Çin ekiplerinden Guangzhou R&F'ye satan Kartal, oyuncuyu düşük bir maliyetle geri almak istiyor.

        11

        Tosic'in dönmeyi çok istediği öğrenilirken Beşiktaş, Çin takımıyla pazarlıklarını sürdürüyor.

        12

        ATINÇ NUKAN VE SALİH UÇAN BEKLİYOR

        RB Leipzig'in Beşiktaş'tan büyük umutlarla transfer ettiği Atınç Nukan, 4 sezon önce 6 milyon euro'ya gittiği takımdan ayrıldı.

        13

        Alman ekibinde oynadığı dönem siyah-beyazlı takıma kiralanan oyuncu, tekrar Kartal'a dönmek istiyor.

        14

        Beşiktaş'a transfer olmak isteyen bir diğer Türk futbolcu ise Salih Uçan...

        15

        Fenerbahçe'nin Empoli'ye takas karşılığı verdiği Salih Uçan, İtalyan takımıyla küme düştü. Türkiye'ye dönmek isteyen Salih Uçan, Beşiktaş'ta oynamak istediğini bildirdi.

        16

        Atınç Nukan ve Salih Uçan konusunda kararı Abdullah Avcı verecek.

        17

        KANA BIYIK BEŞİKTAŞ'I İSTİYOR!

        TRT Spor'un haberine göre; İstikbal Mobilya Kayserispor ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki Kana-Bıyık, Beşiktaş’ta oynamak istediğini temsilcileri aracılığıyla yönetime iletti.

        18

        Bonservisi elinde olan Kamerun asıllı Fransız futbolcu defans için siyah beyazlıların alternatifleri arasına girdi. Abdullah Avcı ile yapılacak görüşmeler sonrasında Kana-Bıyık ile ilgili karar verilecek.

        19

        KARIUS İÇİN LIVERPOOL KARAR VERECEK

        Geçtiğimiz sezonun en çok tartışılan isimlerinden olan Alman file bekçisi Loris Karius'a Almanya'dan bazı tekliflerin olması sonucu gözler Liverpool'a çevrildi.

        20

        Beşiktaş ile 1 yıl daha kontratı bulunan Karius'un satılması halinde kaleci transferi için kolları sıvayacak olan Beşiktaş, eski file bekçisi Fabri'yle ilgileniyor.

        21

        Premier Lig'de küme düşen Fulham'da forma şansı bulamayan ve mutsuz olan Fabri'yle görüşen yöneticiler, ekonomik açıdan uygun bir zemin bulunması halinde bu transferi tamamlayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ