Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta yönetim, Adriano'dan boşalan sol bek mevkisine takviye yapmak için kollarını sıvadı.

        2

        Bir süredir Bursaspor yönetimi ile genç sol bek Umut Meraş için görüşmelerde bulunan siyah beyazlılar, bugün yapılan temaslarda anlaşmayı gerçekleştirdi.

        3

        Bonservis bedeli olarak 13 milyon TL üzerinden yapılan anlaşmanın kısa sürede sözleşmeye dökülerek resmi açıklamanın yapılacağı öğrenildi. Umut ile de 4 yıl üzerinden sözleşme imzalayacak olan Beşiktaş, genç futbolcuya yıllık 450 bin Euro ödeyecek.

        4

        BEDAVA SAĞ BEK

        Finansal Fair Play nedeniyle bonservisi elinde olan futbolculara yönelen Beşiktaş, geçen sezon sıkıntısını çektiği sağ bek transferini bir an önce bitirmek istiyor.

        5

        Siyah-Beyazlılar’ın bu konuda elinde bulunan alternatif isimlerden en güçlüsü Carl Jenkinson. Arsenal’le 30 Haziran’da sözleşmesi bitecek olan ve serbest oyuncu statüsüne kavuşan İngiliz sağ bekle görüşmelerin olumlu ilerlediği belirtildi.

        6

        STRİNİC İDDİASI

        Kartal, aradığı sol beki Çizme’de buldu. Beşiktaş, ünlü İtalyan kulübü Milan’da forma giyen Hırvat oyuncu Ivan Strinic için devreye girdi.

        7

        31 yaşındaki futbolcu geçen sezon transfer olduğu Milan ’da yaşadığı sakatlıklar nedeniyle forma giyme şansı bulamadı. Daha önce Napoli ve Samprdoria gibi İtalyan ekiplerinde de oynayan ve başarılı bir kariyeri bulunan Strinic, Hırvat Milli Takımı’nda da 49 maça çıktı.

        8

        MİLAN, 3 MİLYON EURO İSTEDİ

        Siyah-Beyazlı yönetimin, Strinic’in menajeri ile yaptığı ilk görüşmenin olumlu geçtiği ve taraflar arasında ön anlaşmanın yapıldığı öğrenildi. Beşiktaşlılar menajerle mutabakata vardıktan sonra Milan ile de temas kurdu.

        9

        Kırmızı-Siyahlı kulübün bedelsiz aldığı oyuncu için 3 milyon euro talep ettiği öğrenilirken, Kartal ise 1 milyon euronun üzerine çıkamayacağını bildirdi. Strinic’in kiralık olarak transferi de seçenek olarak masaya yatırıldı.

        10

        ÖMER TOPRAK HAMLESİ

        Son yıllarda stoperde Vida’nın yanına partner bulmakta zorlanan Beşiktaş, Tosic’in boşluğunu Ömer Toprak’la dolduracak.

        11

        Sırp oyuncu Çin’e satıldıktan sonra stoperde sürekli değişim yapmak durumunda kalan ve Enzo Roco’dan verim alamayan Siyah-Beyazlılar, Ömer Toprak’ın transferi için girişimlere başladı. Yeni Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın da Ömer Toprak konusunda istekli ve ısrarlı olduğu belirtiliyor.

        12

        Kartal, Milli Takım’da da forma giyen Türk oyuncuyu transfer ederek savunmasını sağlama almak niyetinde. Yönetim, 29 yaşındaki tecrübeli oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralama amacında.

        13

        MİRİN TEKLİFİNE RET

        Beşiktaş Mirin'i satmayı planlarken Alkmaar'dan gelen ilk teklif yönetim tarafından onay almadı.

        14

        Hollanda ekibinin verdiği rakamın 700 bin Euro olması nedeniyle bu öneriyi reddeden Beşiktaş'a Alkmaar'ın yeni bir teklif sunmaya hazırlandığı öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi bu oyuncuyu 1.5 milyon Euro'dan aşağı vermeyi düşünmüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ