Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bir Küçük Gün Işığı 2. bölüm yayında! ATV Bir Küçük gün ışığı son bölüm izle!
        1

        Bir Küçük Gün Işığı heyecanlı anlara sahne oldu. Bir Küçük Gün Işığı son bölümde; Elif, Hakan'ın arkasında bıraktığı borçları nasıl ödeyeceğini bilemezken bir de işini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Güneş'in varlığını kabullenemezken onunla bir bağ kurmaya, onun için endişelenmeye başlar. İşte Bir Küçük Gün Işığı 2. bölümde yaşanan gelişmeler...

        2

        BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 2. BÖLÜM İZLE

        Bir Küçük Gün Işığı 2.bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Bir Küçük Gün Işığı son bölüm izlemek için ATV'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 2. BÖLÜM ÖZETİ

        Elif, Hakan'ın arkasında bıraktığı borçları nasıl ödeyeceğini bilemezken bir de işini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Güneş'in varlığını kabullenemezken onunla bir bağ kurmaya, onun için endişelenmeye başlar. Fırat, Dila'nın altı yıllık yokluğunun yarattığı soru işaretleriyle boğuşurken Dila, yıllarca arka plana itilmesinin ve hor görülmesinin intikamını almaya hazırlanır. Elif, Fırat'ın iş teklifini değerlendirirken Güneş için zor günlerin başladığını bilmiyordur.