Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Birkan Sokullu, Eda Gürkaynak için konuştu: Güzel bir ilişkimiz var - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Birkan Sokullu, Serkan Keskin ve Meriç Aral geçtiğimiz akşam Arnavutköy'de görüntülendi.

        2

        Oyuncular, akşam saatlerinde geldikleri mekanda yaklaşık 6 saat kaldı. Gece 03.00'te mekandan ayrılan Sokullu, çıkışta basın mensuplarıyla sohbet etti.

        3

        "KENDİSİ BENİM KIZ ARKADAŞIMDIR"

        Cemiyet hayatının tanınan isimlerinden Sinem-Kemal Gürkaynak çiftinin kızları Eda Gürkaynak ile yaklaşık 6 aydır aşk yaşayan oyuncu, ilişkisi hakkında "Kendisi benim kız arkadaşımdır. Daha önce bizi görmemenizin nedeni ABD’de yaşıyordu. Bir şeyi gizlediğimiz yok" dedi.

        4

        "GÜZEL BİR İLİŞKİMİZ VAR"

        Birkan Sokullu, muhabirlerin "Ailesi ile tanıştınız mı?" sorusuna, "Ailesiyle tabi ki tanıştım. Güzel bir ilişkimiz var her şey yolunda gidiyor" şeklinde yanıtladı.

        5

        "ONU BİRKAN'A SORUN"

        Geçtiğimiz hafta yakın arkadaşının doğum günü partisine katılan Birkan Sokullu, bir kadınla yakınlaşmış ve samimi bir şekilde eğlenmişti. Oyuncunun kız arkadaşı, mekan çıkışında basın mensuplarının, "Aranızda bir ilişki mi var?" sorusuna, "Onu Birkan'a sorun" şeklinde cevap vermişti.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ