Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Brezilya Futbol Federasyonu Başkanı'ndan Ancelotti açıklaması: Ona hayranım - Futbol Haberleri
        1

        Titi'nin görevden ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Brezilya Milli Takımı'nda Carlo Ancelotti ismi ağır basıyor.

        2

        Brezilya Futbol Federasyonu Başkanı Ednaldo Rodrigues, listelerinde yer alan İtalyan teknik adam hakkında açıklamalarda bulundu.

        3

        "ONA GERÇEKTEN HAYRANIM"

        Real Madrid'i çalıştıran dünyaca ünlü hocaya övgüler yağdıran Ednaldo Rodrigues, "Ancelotti, oyuncular arasında saygı görüyor. Çalışma biçimindeki dürüstlüğü ve sonuçlarının tutarlılığı nedeniyle ona gerçekten hayranım. Tanıtıma ihtiyacı yok. Gerçekten birçok başarısı olan üst düzey bir teknik direktör ve daha fazlasına sahip olabileceğini umuyoruz" dedi.

        4

        "SADECE OYUNCULARIN DEĞİL, TARAFTARLARIN DA FAVORİSİ"

        "Ancelotti sadece oyuncuların değil, taraftarların da favorisi" diyen Rodrigues, "Brezilya'da gittiğim her yerde, her stadyumda bana sorulan ilk isim Ancelotti. Taraftarlar, kariyeri boyunca yaptıkları dolayısıyla onunla ilgili konuşuyorlar. Tanrı'ya inanalım, uygun zamanı bekleyelim ve Brezilya Milli Takımı'nın yeni teknik direktörünü ararken bu hedefe ulaşıp ulaşamayacağımızı görelim" ifadesini kullandı.

        5

        Milli takım için yeni teknik direktör konusunda adayların mevcut sözleşmelerine saygı duyacaklarını ve etik davranacaklarını söyleyen Brezilyalı futbol adamı, doğru görüşmeleri yapmak için zamanları olduğunu kaydetti.

        6

        Rodrigues, son olarak, "Henüz bir sonraki teknik direktörün tanımı yok. Ama bu doğrultuda olacak. Oyuncuların saygı ve hayranlığına sahip bir teknik direktöre ihtiyacımız var" diye konuştu.