Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Britt Ekland'ın 'estetik' pişmanlığı - Magazin haberleri
        1

        James Bond serisinin "The Man with the Golden Gun" (Altın Tabancalı Adam) adlı halkasında oynayan Britt Ekland, hakkında bilinmeyenleri anlattı. Ekland, Platinum Dergisi'ne verdiği röportajda estetik müdahaleler yüzünden duyduğu pişmanlığı ifade etti.

        2

        "FARKLI GÖRÜNMEK GİBİ BİR ARZUM YOK"

        Herkesin bu konuda bir seçim hakkı olduğunu belirten Britt Ekland, yüzüne 50 yaşından başlayarak estetik müdahale yaptırdığını söyledi. Ünlü oyuncu, ardından sözlerini, "Fakat bunu yeniden düşünmezdim. Olduğumdan daha farklı görünmek gibi bir arzum yok" şeklinde sürdürdü.

        Dudak büyütmek için yaptırdığı işlemin en büyük hatası olduğunu dile getiren Ekland, "Sanki yüzümü harabeye çevirmişim gibi hissettim" dedi.

        3

        "HERKES GİDEREK YAŞLANIYOR"

        Samimi açıklamalarda bulunan Britt Ekland, "Ben hayalci değilim. Herkes giderek yaşlanıyor. Bundan şikayet etmek ya da değiştirmeye çalışmak anlamsız. Hepimiz tek bir yöne doğru gidiyoruz ve bununla ilgili yapabileceğimiz bir şey yok. Önemli olan, bu yolculuk sırasında kendine iyi bakmak" şeklinde konuştu.

        4

        "20 YILIMI BUNLARIN PARASINI ÖDEMEK İÇİN HARCADIM"

        Eski James Bond kızı, estetik müdahaleler konusunda işler yanlış giderse insanın başına neler gelebileceği konusunda kendini de bir örnek olarak gösterdi.

        Yüzünde meydana gelen bozulmaları düzeltmek için de defalarca estetik müdahale geçirdiğini dile getiren Ekland, "20 yılımı bunların parasını ödemek için harcadım" ifadelerini kullandı.

        5

        "MUHTEMELEN O DA PİŞMAN"

        Oyuncu, sık sık estetik müdahale yaptıran meslektaşlarını da nerede duracaklarını bilmemekle eleştirdi. Estetik müdahalelerle gündeme gelen diğer ünlülere yönelik çarpıcı sözler de sarf eden Britt Ekland, Donatella Versace hakkında konuştu.

        Ekland, "Muhtemelen yaptığından pişman, tıpkı benim gibi. Kendimize yaptığımız şeyler yüzünden birbirimize çok benziyoruz" açıklamasını yaptı.

        6

        Britt Ekland, son dönemde yüzüne yaptırdığı müdahalelerle konuşulan Madonna hakkında, "Bay Patates Kafa'ya benziyor" dedi.

        7

        Geçmişte yüzüne botoks yaptırdığını açıklayan Nicole Kidman hakkında da konuşan ünlü isim, "Onu bir filmde izledim. Yüzünde sanki sürekli kafası karışıkmış gibi bir ifade vardı" şeklinde konuştu.

        8

        "ONUN DOKTORUYLA ÇALIŞMIŞ OLMAK İSTERDİM"

        İngiliz oyuncu Helen Mirren'a da gönderme yapan Ekland, "Onun beş, altı, yedi yıl önceki haline bakın. Bir de şimdiki haline bakın... Harika görünüyor. Onun doktoruyla çalışmış olmak isterdim" diyerek, görüşlerini ifade etti.

        9

        "GENÇ KUŞAKLARA ÖRNEK OLSUN"

        Öte yandan Britt Ekland, sosyal medya hesabından kendi fotoğraflarını filtrelemeden, doğal haliyle paylaşıyor. Bunu yaparak genç kadınlara örnek olmak istediğini ifade eden oyuncu, günümüzün Instagram kuşağı için de "üzgün" olduğunu belirtti.