Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yasak Elma bu hafta var mı, yok mu? Yasak Elma neden yok ve bitti mi? Yasak Elma 126. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?
        1

        Yasak Elma bugün var mı? Sorusu gündemde. Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu’nun oturduğu, senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı “Yasak Elma”, her pazartesi saat 20.00’de FOX TV'de yayınlanıyor. 5. sezonuyla FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin bu akşam olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Bu akşam Yasak Elma var mı, yok mu? Bugün Yasak Elma neden yok? Yasak Elma 126. yeni bölüm ne zaman? İşte 3 Ocak FOX TV yayın akışı Pazartesi

        2

        YASAK ELMA BU AKŞAM VAR MI?

        Severek izlenen Yasak Elma dizisinin takipçileri Yasak Elma'nın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağını araştırıyor. Yasak Elma FOX TV'nin bu akşamki yayın akışında yer almıyor. Bu akşam FOX TV'de Yasak Elma yerine başrolünde Şahan Gökbahar'ın yer aldığı Osman Pazarlama filmi yayınlanacak.

        3

        YASAK ELMA NEDEN YOK?

        Yılbaşı haftası olması nedeniyle dizilerin büyük bir bölümü bu hafta ekranda olmayacak. Bu dizilerden bir tanesi de Yasak Elma olacak. Saat 22:30’da da Yasak Elma’nın tekrar bölümü ekranda olacak.

        4

        YASAK ELMA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

        Yasak Elma dizisi 17 Ocak Pazartesi günü yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Dizinin 127. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

        5

        YASAK ELMA 126. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Kumru, Yıldız’ı inandırmak için Ömer’le yakınlaşmaya devam ederken, Çağatay’la yaptığı tartışma onu bambaşka bir yola sokar. Kumru’nun aklında onu üzen herkesten intikam almak vardır. Yıldız ise Ömer ve Kumru’nun evleneceğinden emin olarak harekete geçecektir…

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ