Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bülent Serttaş'tan Maria Sharapova açıklaması
        1

        Maria Sharapova ile Çağla Büyükakçay'ın karşı karşıya geldiği TEB BNP Paribas Tenisin Yıldızları Serisi maçına ünlü isimler büyük ilgi gösterdi.

        2

        Günaydın'ın haberine göre, karşılaşmayı en ön sıradan izleyen isimlerden biri de ünlü şarkıcı Bülent Serttaş'tı... Maçı büyük bir heyecanla takip eden Serttaş, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da çok konuşuldu.

        3

        Tenis maçına gitmesi takipçileri tarafından tuhaf karşılanan Serttaş, aslında bu sporun büyük bir tutkunu olduğunu söyledi:

        4

        "Lisede masa tenisinde birinciliği olan, tenise aşık biriyim. Bunda ne gariplik var, anlamıyorum. Bazı insanların tuhaf yorumları beni şaşırttı.Benim hayatım böyle; tüm sosyal, kültürel ve sportif olayları yakından takip ederim.

        5

        Benim kadar gezen tozan yoktur; tüm dünyadaki gelişmelerden haberdarımdır. Su içmem bile haber oluyorsa bunun sebebi ünlü olmam.

        6

        Geçen gün haber oldu;Hong Kong'ta bile 'Aşk Bodrum'da Yaşanır' şarkım çalıyorsa, bu benim başarımdır." Eşinin maça bilet alarak kendisine sürpriz yaptığını belirten ünlü şarkıcı, Maria Sharapova'ya övgüler yağdırdı: "Eşim Selva, tenise ve Maria'ya olan hayranlığımı bildiği için doğum günü hediyesi olarak bana en ön sıradan bilet almış.