Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Çağatay Ulusoy'un 'Serenay Sarıkaya' sessizliği! 'Pişti' sorusu gerdi! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Son olarak 'Mucize Doktor' dizisinde rol alan Taner Ölmez, meslektaşı Ece Çeşmioğlu ile evlendi.

        Kemerburgaz'da düzenlenen törende çifti mutlu gününde, 'Medcezir'deki rol arkadaşı Çağatay Ulusoy, Serkan Keskin ve Meriç Aral gibi isimler yalnız bırakmadı. Ölmez'in dizide birlikte rol aldıkları Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü ve Barış Falay'ın ise düğüne katılmaması dikkat çekti.

        2

        Bir dönem Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan ve muhabirlerle sohbet eden Çağatay Ulusoy, 'Yeşilçam' dizisinin çekimlerinden çıkarak düğüne geldiğini ifade etti.

        3

        Giyim tarzıyla dikkat çeken oyuncu, düğüne katıldığı iddia edilen Serenay Sarıkaya ile pişti olduğu sorularına bozuldu. Ulusoy, konuyla ilgili, "Arkadaşlar şimdi ne cevap vereyim? Teşekkür ederim" diyerek, oradan ayrıldı.

        4

        Oyuncu Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya ile 2013-2015 yılları arasında aynı dizide rol alıp, aşk yaşamaya başlamıştı. İkili, daha sonra yollarını ayırmıştı.

        5

        Ardından birçok kez terkar barıştıkları konuşulan çiftten Sarıkaya, muhabirlerin "Çağatay Ulusoy'la tekrar barıştığınız söyleniyor. Doğru mu? Kendisini aradınız mı?" şeklindeki sorularına yanıt vermişti.

        Ünlü oyuncu, "Yok öyle bir şey. Onlar tamamen magazinin uydurması. Ne kadar komik sorular soruyorsunuz. Teşekkür ederim" şeklinde yanıtladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ