Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cansu Tosun'un aile saadeti - Magazin haberleri
        1

        Bir dönem Bursaspor altyapısında kalecilik yapan Erkan Kolçak Köstendil, rol aldığı 'Çukur' dizisinin sona ermesinin ardından Hollanda Amatör Ligi takımlarından Amsterdam Gençlerbirliği'ne transfer olmuştu. Köstendil, kısa bir süre önce eşi Cansu Tosun ve oğlu Marsel ile birlikte Hollanda'ya taşınmıştı.

        2

        Instagram hesabından günlük hayatından kesitler yayınlayan Tosun, önceki gün aile saadetini paylaştı. Cansu Tosun, eşi ve oğlu ile birlikte objektif karşısında poz verdi.

        3

        "YERİM SİZİ"

        Çekilen fotoğrafları takipçileriyle paylaşan Tosun, gönderisine "Bugün güzel bir gün. Yerim sizi. Aile zamanı!" notunu düştü.

        4

        Yayınladığı karelerle hayranlarından kısa sürede yoğun ilgi gören ünlü çiftin pozlarına; Belçim Bilgin, Gökçe Bahadır ve Başak Dizer gibi ünlü isimler yorum yaptı.

        5

        2018 YILINDA EVLENMİŞLERDİ

        Öte yandan 2018'de nikah masasına oturan Cansu Tosun ile Erkan Kolçak Köstendil, oğulları Marsel'i geçtiğimiz yıl temmuz ayında kucaklarına almıştı.

        6

        Sinema, televizyon ve müzik dünyasındaki bazı ünlü isimlerin çocukları en az kendileri kadar şöhrete kavuşmuş durumdayken, bazılarının çocukları ise kameralardan uzak bir yaşam sürüyor...

        46

        Feridun Düzağaç ve kızı Tuya Naz

        47

        Tolga Çevik ile çocukları Tan ve Tuna

        48

        Coşkun Sabah ve kızı Roza

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ