Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Cardi B. yeni yaşını böyle karşıladı! - Magazin haberleri
        1

        Abartılı lüks harcamaları, sahnedeki ve günlük hayattaki iddialı kıyafetleriyle gündeme gelen Cardi B., 29 yaşına gösterişli bir şekilde girdi.

        Gerçek adı "Belcalis Marlenis Almánzar" olan Cardi B., Los Angeles'ın gözde gece kulüplerinden birinde düzenlenen partiye ev sahipliği yaptı.

        2

        PARTİDE YALIN AYAK!

        Kısa bir süre önce ikinci bebeğini dünyaya getiren rapçi, ünlü konuklarını ağırladı. Cardi B., doğum gününü kutlamak için yine iddialı bir görünüm tercih etti.

        Doğumdan sonra yağ aldırdığı yönündeki dedikoduları yalanlayan şarkıcı, bu kez gece için fiziksel özelliklerini gözlerden saklamayan bir kıyafet seçti. Cardi B.'nin yalın ayak oluşu da gözlerden kaçmadı.

        3

        GECEYE ÜNLÜ AKINI

        Partiye katılan konukların da giyim konusunda Cardi B. ile yarışacak kadar iddialı seçimler yaptığı görüldü. 25 yaşındaki Amerikalı YouTuber Nikita Dragun, gecenin konukları arasında yer aldı.

        7

        Oyuncu ve model Karrueche Tran, rengarenk kombini ile göz doldurdu.

        8

        "ESTETİK" SÖYLENTİLERİNE YANIT

        Öte yandan daha önce katıldığı bir etkinlikte vücudunu saran kırmızı bir elbise giyen Cardi B.'nin, doğumun ardından kısa sürede forma girmiş olması gözlerden kaçmamıştı.

        Bu durum takipçileri tarafından, "Bebeğini dünyaya getirir getirmez hemen estetik yaptırıp, yağ aldırmış." yorumlarının yapılmasına yol açmıştı. Ünlü rapçi, hakkında çıkan iddiaların ardından konuyla ilgili açıklama yapmıştı.

        Herkesin kendisine yağ mı aldırdığını yoksa karnını mı gerdirdiğini sorduğunu belirten Cardi B., "Doğum yaptıktan hemen sonra estetik operasyon geçiremezsiniz, özellikle de ben..." demişti.

        9

        TAKİPÇİLERİNİ CESARETLENDİRDİ

        İkinci doğumu sırasında çok kan kaybettiğini vurgulayan rapçi, bir gün takipçileriyle nasıl zor bir doğum yaptığını da konuşacağını da sözlerine eklemişti. Doğum sonrası değişen fiziksel görüntüsünü de gözler önüne seren Cardi B., kendisi gibi bebek dünyaya getirdikten sonra forma girmeye çalışan takipçilerine de cesaret vermişti.

        10

        "MÜDÜRÜM BANA 'NEDEN STRİPTİZ YAPMIYORSUN? DEDİ"

        Altı ay önce ise hakkında bilinmeyenlerini anlatan Amerikalı yıldız, New York'ta kasiyer olarak çalıştığı marketin Türk müdürünün tavsiyesiyle striptiz kulübünde işe başladığını dile getirmişti.

        Şöhreti bu kulüpte çalışarak yakaladığını ifade eden Cardi B., konuyla ilgili, "Müdürüm bana 'Geçim sıkıntısı çektiğini biliyorum. Çok güzel kızsın, güzel bir vücudun var. Neden striptiz yapmıyorsun? Gel, sana orayı ayarlayım' dedi ve sahne hayatım öyle başladı" demişti.

        11

        Cardi B., kariyerine önce erotik dansçı, sonra da televizyon yıldızı olarak başladı.

        Şarkıcı, son yıllarda ise müzik dünyasının en gözde genç kuşak rap yıldızlarından biri.

        12
        13

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ