Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Carrie Anne Moss: 40 yaşına girer girmez büyükanne rolü geldi - Magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Carrie Anne Moss, bir aktris olarak sektörde karşılaştığı 'yaş ayrımcılığı' hakkındaki duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

        2

        "İNANAMADIM"

        The Hollywood Reporter'a konuşan Moss, "40'a gelince her şeyin değiştiğini duymuştum ama buna inanmadım çünkü bu düşünce sisteminin içine gireceğime inanmadım. 40. yaşına girince bana gelen senaryoyu okudum ve menajerimle konuştuğumda benim zannettiğim rol değil, büyükanne rolünün bana verildiğini söyledi" dedi.

        3

        "ANNELİĞİN DE ÖTESİNE GEÇTİM"

        Carrie Anne Moss, "Belki biraz abartıyorum ama aniden oldu. Genç kızlıktan anneliğe, sonra da anneliğin de ötesine geçtim" ifadelerini kullandı.

        4

        "KENDİMİ DEĞİŞTİRMEK İSTEMİYORUM"

        'The Matrix' filminin yıldızı Moss, film endüstrisi için kendini değiştirmek istemediğini de sözlerine ekledi. 53 yaşındaki oyuncu, ayrıca kariyerindeki değişen bakışı 'acımasız' olarak gördüğünü belirtti.

        5

        "ÇOK FAZLA BASKI VAR"

        Fransız ve Avrupalı kadın oyuncuları ciltlerinin görünümü konusunda daha özgüvenli bulduğunu söyleyen Carrie Anne Moss, "Ben de böyle olmaya uğraşıyorum. Bu işin içinde olmak kolay değil. Çok fazla dış baskı var" dedi.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ