Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Chloe Loughnan'dan Serdar Ortaç sorularına yanıt: Hayatımda drama istemiyorum - Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile yollarını 2019 yılında ayıran İrlandalı model Chloe Loughnan (29), boşanmasının ardından ülkesine dönmüştü. İki yıl aranın ardından İstanbul'a gelen Loughnan, Kuruçeşme'de görüntülendi.

        2

        "HAYATIMDA DRAMA İSTEMİYORUM"

        Uzun zaman sonra suskunluğunu bozan Chloe Loughnan'a, zor günler geçiren eski eşinin yaşadığı maddi sıkıntılar soruldu. "Hayatımda drama istemiyorum." ifadelerini kullanan model, hakkında çıkan haberleri takip etmediğini ifade etti.

        3

        "DEDİKODU SEVMİYORUM"

        İrlanda'da ailesiyle birlikte yaşadığını ve huzurlu olduğunu belirten Loughnan, "Dedikodu sevmiyorum. Böyle şeyler konuşmak istemiyorum. Şimdi hayatımı çok huzurlu yaşıyorum. Nafaka konusuna girmek istemiyorum. Ben öyle bir insan değilim." diyerek, Ortaç’ın söyledikleriyle de ilgilenmediğini vurguladı.

        4

        "10 SENE BANA BAKMIŞ KADINA BEDDUA ETMEM"

        Öte yandan Loughnan hakkında yaptığı eleştirilerle sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç, yaklaşık dört ay önce Kuruçeşme Açık Hava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluşmuştu.

        Ortaç, daha önce, "Şeytan görsün yüzünü" dediği eski eşi hakkındaki sorulara, "Ben Chloe'ye beddua etmedim. 10 sene bana bakmış, hayat arkadaşlığı yapmış kadına beddua etmem. Sadece 'Şeytan görsün yüzünü' dedim. Çünkü ona kızdım." diye konuşmuştu.

        5

        "NAFAKA VERDİĞİM İÇİN ÇOK PİŞMANIM"

        "Cebime giren her kuruş eski hanıma gidiyor." diyen ünlü şarkıcı, sözlerini şöyle sürdürmüştü:

        'Neden nafaka verdin?' diyeceksin. Verdik işte o zaman, bir aptallık! Nafaka verdiğim için çok pişmanım ama ödeyeceğim.

        6

        "BİR EVİM VAR ONU MU İSTİYORSUN?"

        "Evlendiğiniz için pişman mısınız?" sorusuna da cevap veren Ortaç, "Böyle nafaka istemeseydi, haciz koymasaydı pişman olmazdım. Sanki düşmanmışız gibi... Beni sevdin, evlendin. Şimdi neden evime haciz koyuyorsun, bir tane evim var onu mu istiyorsun?" sözleriyle tepkisini dile getirmişti.

        7

        2019'DA BOŞANDILAR

        2014 yılında evlenen çift, 2019'da anlaşmalı olarak boşanmıştı. Pandemi döneminde eşine nafaka ödeyemeyen Ortaç, haciz kararıyla şoke olmuştu.

        Ünlü şarkıcı, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a 700 bin TL nafaka ödediğini, buna rağmen dava açtığını ve evine haciz getirttiğini söylemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ