Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Cristiano Ronaldo ile Bruno Fernandes'in soyunma odasındaki halleri dünya basınında çok konuşuldu! Sosyal medya ayağa kalktı! - Futbol Haberleri
        1

        Geçtiğimiz günlerde Piers Morgan'ın Uncencored (Sansürsüz) programına konuk olan Ronaldo, gündemi sallayan açıklamalarda bulundu. Olay sonrası takım arkadaşı Bruno Fernandes'in, yıldız isme gösterdiği tavırlı hareketler dikkatlerden kaçmadı.

        2

        Christiano Ronaldo açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

        "Manchester United yöneticileri yeni doğan kızımın hastalığına %100 inanmadı. Bu utanç verici çünkü benim sözüme güvenmediler. Sezon öncesi hazırlık kampına da bu yüzden katılmamıştım, ailemin yanında olmam gerekiyordu. Bildiğiniz gibi Manchester United marketing yapan bir kulüp. Onlar paralarını pazarlamadan, spordan alıyorlar ama bence Glazerlar durumu umursamıyor. Rooney ve Gary Neville benim arkadaşım değil, meslektaşım. Birlikte oynadık ama asla bir akşam yemeği yemeyeceğiz. Dikkat çekmek için adımı kullanıyorlar. Aptal değiller, dünyanın en çok takip edilen kişisiyim, bu tesadüf değil"

        3

        Bu açıklamalar daha gündemdeki yerini kaybetmemişken, Ronaldo'nun takım arkadaşı Bruno Fernandes'in kaçamak selam vermesi ve yıldız ismin yüzüne bakmaması dikkatlerden kaçmadı. Fernandes'in bu hareketi sosyal medyada Ronaldo'yu görmezden gelmesiyle yorumlandı.