Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Cristiano Ronaldo: Sevdiklerimle dinlenme zamanı... - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Portekiz'in Euro 2020'den elenmesi sonrası uzun süredir aşk yaşadığı model Georgina Rodriguez ve çocuklarıyla birlikte soluğu tatilde aldı.

        2

        36 yaşındaki futbolcu, ailesiyle birlikte lüks yatıyla seyahate çıktı. Ronaldo-Rodriguez çiftine, yakın arkadaşları da eşlik etti.

        3

        Tüm gün boyunca güneşin ve denizin keyifini çıkaran ikili, birlikte çekildikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından yayınladı.

        4

        Cristiano Ronaldo, sevgilisi ve çocuklarıyla birlikte çekildiği bu karesini, "Sevdiklerimle dinlenme zamanı..." notuyla yayınladı. Çiftin paylaşımları, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        5

        4 ÇOCUK BABASI

        Ronaldo'nun; Alana Martina dos Santos Aveiro, Eva Maria Dos Santos, Mateo Ronaldo ve Cristiano Ronaldo Jr. isimli 4 çocuğu bulunuyor.

        6

        Ronaldo, Georgina Rodriguez ile uzun bir süredir aşk yaşıyor. Mutlu birliktelikleri ve attıkları her adımla konuşulan ikilinin tanışma öyküsü de bir hayli ilginç.

        7

        27 yaşındaki Georgina Rodriguez, İspanya'nın Jaca şehrinde dünyaya geldi. Dans eğitimi alan Georgina, daha sonra İngilizce öğrenmek için İngiltere'ye gitti.

        8

        MAĞAZADA TANIŞTILAR

        İngiltere dönüşünde Madrid'e taşınıp lüks bir mağazada çalışmaya başlayan Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo ile bir etkinlikte tanıştı ve aşk yaşamaya başladı.

        9

        Ronaldo, Rodriguez'den önce de Rus model Irina Shayk ile aşk yaşamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ