Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 100. YIL KUTLU OLSUN | 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajları ve 100. Yıla özel En Güzel, Türk Bayraklı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajları ve Sözleri
        1

        29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları... Cumhuriyet Bayramı, 100. yıl mesajları ve Cumhuriyet Bayramı 100. yıl resimleri (görselleri) Cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusunu sevdikeriyle paylaşmak isteyenler tarafından günün ilk ışıklarıyla birlikte en çok araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Özellikle WhatsApp, Twitter (X), Facebook, Instagram gibi sosyla ağlar üzerinden Cumhuriyet Bayramı 100. yıl resimli mesajları paylaşmak isteyenler için Cumhuriyet Bayramı 100. yıl özel galerisini hazırladık.

        29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajları ve 100. Yıl Sözleri

        Haberimizde yer alan mesaj ve görselleri tamamen ücretsiz ve telifsiz olarak indirip paylaşabilirsiniz. İşte, Atatürk sözleri ile Türk bayraklı, anlamlı, kısa, uzun ve resimli 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları, 100. yıl kutlama mesajları, sözleri...

        2

        CUMHURİYET BAYRAMI MESAJLARI

        Cumhuriyetimizin 100. yılında, ulusumuzun bağımsızlık ve özgürlüğe olan inancını coşkuyla kutluyoruz!

        3

        100 yıl boyunca Cumhuriyetimizin değerlerine olan bağlılığımızı ve kararlılığımızı kutluyoruz!

        4

        Cumhuriyetimizin 100. yılında, ulusumuzun birlik, beraberlik ve ilerleme yolunda attığı büyük adımları kutluyoruz!

        5

        Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken, ulusumuzun birlik, beraberlik ve özgürlük yolundaki ilerleyişini coşkuyla selamlıyoruz.

        6

        Cumhuriyetimizin 100. yılında, geleceğe umutla bakıyor ve daha da güçleniyoruz. Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!

        7

        Cumhuriyetimizin aydınlık geleceğini inşa etmek için el birliğiyle çalışmaya devam edelim. Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!

        8

        Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!

        9

        Cumhuriyetimizin 100. yılında, tüm vatandaşlarımızla birlikte daha büyük hedeflere yürümek için çabalamaya devam edelim. Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!

        10

        Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz.

        11

        Cumhuriyet, özgürlüğün ve eşitliğin en değerli mirasıdır. Bu özel günde Cumhuriyet Bayramını kutlamak için bir aradayız. Kutlu olsun!

        12

        29 Ekim 1923'te milletimizin azmi ve kararlılığıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, 100 yıl boyunca büyüdü, gelişti ve ilerledi. Geleceğe umutla bakıyoruz. Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!

        13

        Cumhuriyetimizin 100. yılında, geçmişimizin mirasını yaşatmak ve geleceğe taşımak için bir aradayız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize bıraktığı değerlere sadık kalmaya devam edeceğiz.

        14

        100 yıl boyunca gösterdiğimiz birlik ve beraberlikle, Türkiye Cumhuriyeti'nin aydınlık yarınlarını inşa ediyoruz. Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutluyoruz!

        15

        29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin taçlandığı gündür. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü kutlu olsun!

        16

        Cumhuriyetimizin 100. yılında, bilim, sanat, kültür, ve teknoloji alanlarında elde ettiğimiz başarılarla gurur duyuyoruz. Daha nice 100 yıllara!

        17

        Cumhuriyetimizin 100. yılında, barış, adalet ve refah için çalışmaya devam ediyoruz. Geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlemek dileğiyle, Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!

        18

        Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin 100. yılında, ulusumuzun her bir ferdinin bayramını coşkuyla kutluyor, Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza dek yaşatma kararlılığımızı yineliyoruz.

        19

        29 Ekim, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük arayışının sembolüdür. Cumhuriyetimizin 100. yılında, bu değerleri koruma kararlılığımızı yineliyoruz.

        20

        29 Ekim 1923, Türk milletinin tarihinde unutulmaz bir sayfa. Cumhuriyetimizin 100. yılında, geçmişimizden aldığımız ilhamla, geleceğe umutla bakıyoruz.

        21

        29 Ekim, ulusumuzun kurtuluşunun ve bağımsızlığın sembolüdür. Cumhuriyetimizin 100. yılında, bu değerlere olan bağlılığımızı yineliyoruz.

        22

        Cumhuriyetimizin 100. yılında, ulusumuzun her bir ferdinin barış ve refah içinde yaşama hakkına olan inancımızı yineliyor, bu ideal için çalışmaya devam ediyoruz.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ