Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Dacia yeni modellerini tanıttı - Otomobil Haberleri
        1

        Rumen otomotiv üreticisi Dacia'nın bir süredir beklenen kompakt modellerinde detaylar ortaya çıktı.

        2

        Markanın üçüncü nesil Sandero, Sandero Stepway ve Logan modelleri resmi olarak tanıtıldı.

        3

        Her üç modelin de görünümü daha sert hale gelirken, otomobillerdeki daha eğimli ön cam ve alçak tavan çizgisi ile akıcı bir görünüm dikkat çekiyor.

        4

        Yapılan açıklamaya göre, her üç modelin de yerden yüksekliği artarken, Yeni Sandero Stepway, logolu tavan rayları ve SUV tasarım öğeleri ile satışa sunulacak.

        5

        Stepway'in ön ızgarasının altında krom 'Stepway' logosu, ön ve arka tamponlarda gövde rengindeki metal koruma plakaları bulunuyor.

        6

        Yeni Logan'ın ise uzunluğunu arttığı belirtilirken, araçta kardeş modellerindeki gibi 'Y' şeklindeki LED ışık imzası yer alıyor.

        10

        Öte yandan, kullanıcıya akıllı telefon aracılığıyla doğrudan radyo, navigasyon ve aramaları kontrol etme imkanı sağlayan yeni bir 'Medya Kontrol Sistemi'nin sunulduğu da verilen bilgiler arasında.

        11

        Kabin içinde, vites topuzu, multimedya ekranı, klima kontrol grubu gibi kısımların da yenilendiği ve daha modern bir hale geldiği görülüyor.

        12

        Yeni Sandero, Yeni Sandero Stepway ve Yeni Logan'ın eCall gibi yeni sürüş destek sistemlerini de standart olarak sunduğu bildirildi.