Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Dan Bilzerian'dan kafa karıştıran 'evlilik' paylaşımı Sonunda yaptım! Instagram'ın çapkın erkeği şaşırttı - Magazin Haberleri
        1

        Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dünya çapında bir ün kazanan ve 33 milyon takipçisi bulunan Dan Bilzerian, evlendiğini duyurdu.

        2

        Düğününe ait olduğunu ileri sürdüğü bir fotoğrafını paylaşan Bilzerian, "Sonunda yaptım" dedi. 41 yaşındaki Bilzerian takipçilerini adeta şoke etti.

        3

        Şimdiye kadar yanında yüzlerce mankenle görüntü veren Bilzerian'ın bazı takipçileri, Instagram fenomeninin evlendiğine inanmadı.

        4

        "İLGİ AMAÇLI PAYLAŞIM"

        Bilzerian'ın bazı takipçileri, bu evliliğe inanırken bazıları da "İlgi amaçlı paylaşım" olduğu yönünde yorum yaptı.

        5

        "EN BÜYÜK RAKİBİM ETKİSİZ HALE GELDİ"

        Dan Bilzerian'ın birçok takipçisi "İnanmıyorum!" diye yorum yaparken bazıları da "Dan evlendiğine göre en büyük rakibim artık etkisiz hale geldi." tarzında esprili bir şekilde görüşlerini bildirdi.

        6

        Bilzerian, konuyla ilgili henüz başka bir paylaşımda bulunmadı.

        200 MİLYON DOLARLIK SERVET

        Öte yandan Dan Bilzerian'ın 2022 yılı itibarıyla 200 milyon dolar serveti olduğu belirtiliyor.

        7

        Dan Bilzerian, ilk olarak adını katıldığı poker turnuvalarıyla duyursa da asıl ününe Instagram’da kavuştu. 2013 yılında Instagram’da adını geniş kitlerere duyurmaya başlayan Bilzerian’ın Türkiye’den de binlerce takipçisi bulunuyor.

        8

        Bilzerian, 2016 yılı için ABD başkanlığına aday adayı olacağını açıklamış, daha sonra ise Donald Trump’a destek verdiğini duyurmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ