Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Şener: Evliliğe gerek yok
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Eski manken Demet Şener, geçtiğimiz gün sevgilisi Tolga Arman ile birlikte Etiler'deki bir mekanda baş başa yemek yedi.

        2

        "KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİK"

        Çıkışta keyifli halleriyle dikkat çeken Şener ile Arman, objektiflere el ele poz verdi. Basın mensuplarının sorularına yanıt veren ikili, kısa bir süre önce çıktıkları Kapadokya tatiliyle ilgili, "Birlikte güzel ve keyifli vakit geçirdik, gayet iyiyiz." dedi.

        3

        "BİZ BÖYLE GAYET MUTLUYUZ"

        Ayrıca, muhabirlerin 'evlilik' sorularına da kısa ve öz bir yanıt veren eski manken, "Biz böyle gayet mutluyuz, evliliğe gerek yok." açıklamasını yaptı.

        4

        Mekan çıkışının ardından ayrı arabalarla ayrılan Demet Şener ile Tolga Arman, öncesinde birbirlerini öperek vedalaştı.

        5

        "SONUCA BAKALIM"

        İki ay önce iş insanı Tolga Arman'ın kızı ile İrem Kutluay'ın aynı sınıfta eğitim gördüğü, çiftin de bu sayede tanıştığı ileri sürülmüştü.

        İddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyen Şener, "Çocuklarımızla bu ilişkinin hiç alakası yok. Çocuklarımız aynı okulda bile değil. Zaten pandemiden dolayı iki yıldır yapılmıyor. Sadece birbirlerini çevrelerinden tanıyorlarmış. Bunu da biz sonradan öğrendik. Her şey yolunda." demişti.

        Şener, "İlk adım kimden geldi?" sorusuna, "İlk adımı boş verin, ne fark eder? Sonuca bakalım..." şeklinde yanıt vermişti.

        6

        İKİ KEZ EVLENDİ

        Öte yandan Demet Şener, 2005 yılında milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile nikah masasına oturmuştu. 2018'de boşanan Şener ve Kutluay'ın, Ömer ve İrem adından iki çocuğu bulunuyor.

        7

        Eski manken, 2019'da da iş insanı Cenk Küpeli ile evlenmişti. Ancak aradığı mutluluğu yine bulamayan Şener, Küpeli'den geçtiğimiz ocak ayında boşanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ