Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Destan 23. son bölüm izle! ATV ile Destan son bölüm kesintisiz tek parça izle! Destan yeni fragmanı yayınlandı mı? Destan izle ATV
        1

        Yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği Destan 23. bölümü ile ekranlara geldi. Başrollerinde Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar'ın yer aldığı ATV ekranlarının sevilen dizisi her hafta Salı akşamı saat 20.00'da izleyici ile buluşuyor. İşte Destan 23. son bölüm izleme linki...

        2

        DESTAN 23. SON BÖLÜM İZLE!

        Diziyi kaçıranlar veya yeniden seyretmek isteyenler aşağıdaki Destan son bölüm izleme linkini kopyalayıp arama motoruna yapıştırarak bölüme ulaşabilirler.

        https://www.atv.com.tr/destan/bolumler

        3

        DESTAN 23. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Kazanan aşk mı yoksa ölüm mü olacak?

        Kazanan Batuga mı Obar mı olacak? Esir haldeyken bile Türk'ün yüceliğini gösteren Batuga, Obar'ı öldürmek için beklenmedik bir hamle yapmıştı. Bu hamle sonucunda kazanan Batuga mı olacak yoksa Obar mı olacak?İntikam için tekrar gün yüzüne çıkan İtbaraklar, atalarının intikamı için Gök Hanlığına saldırmış ve kırıp geçirmişlerdi.

        Vahşiliklerini intikam aşkıyla harmanlayan İtbaraklar'ın su sefer ki hedefi neresi olacaktır? Batuga'yı kurtarmak için tehlikeden tehlikeye koşan Akkız'ı bu sefer çok daha büyük bir tehlike beklemektedir.Aşk ve ölüm çıkmazında kalacak olan Akkız ve Batuga'yı bu sefer nasıl bir sonuç beklemektedir.

        Atalarının intikamı için Gök Hanlığına saldıran Obar; Alpagu Han'ı esir etmişti. Oğuz Han ve Barak Han'ın savaş meydanında karşı karşıya gelmesinden yüzlerce yıl sonra bu kez Alpagu ile Obar hangi şartlarda karşı karşıya gelecek? Tarih tekerrür mü edecek yoksa bu defa sonuç farklı mı olacak?

        İtbarakların saldırısını fırsat bilen Kaya, canını kurtardığı yetmezmiş gibi hem tahta geçmiş hem de Alpagu Han'ın bir daha saraya dönmemesi için oyunlar kurmuştu. Kaya'nın yaptığı bu hamleler başarılı olacak mı? Düşmanlarla anlaşan Kaya, kendi milletini ikna edebilecek mi? Kaya ve Yibek'in ihanetiyle tacını kaybeden Ulu Ece, yaşadığı durumu kabul etmeyip, intikam hamlelerine başlayacak. Ulu Ece'nin gazabından nasibini alanlar kimler olacak?

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ