Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Döviz Dolar ne kadar? Dolar kaç TL? 16.10.2017 - Döviz Haberleri

        ABD ile yaşanan vize krizinin belirleyici olduğu dolar/TL kuru, yeni haftaya 3.64 TL'li seviyelerden başladı. Dolar, saat 09.00 itibariyle önceki kapanışına göre yüzde 0.24 artışla 3.64 TL'den el değiştirdi.

        Euro/TL ise 4.30 TL seviyesinde bulunuyor.

        Geçtiğimiz haftayı vize ile ilgili gelişmelerin etkisi altında geçiren dolar kuru, cuma günü ABD'de açıklanan enflasyon rakamlarının düşük gelmesi ile 3.63 TL'nin altını denemişti. ABD'de enflasyonun düşük gelmesi, Fed'in bu yıl içinde beklenen üçüncü faiz artırımını yapamayabileceği şeklinde yorumlandı. Her ne kadar üçüncü faiz artışına yönelik beklentiler gücünü korusa da, bu olasılık uluslararası piyasalarda doların değer kaybetmesine neden oldu.

        Bu hafta ise yine yurtdışındaki dolar kuru ile ilgili gelişmelerin yanında vize krizine ilişkin gelişmeler ve Kuzey Irak konusu dolar/TL üzerinde belirleyici olmaya devam edecek. Özellikle bu hafta vize konusu ile ilgili Türkiye'ye gelecek olan ABD heyetinin temasları yakından takip edilecek.

        Piyasaların bugün için Türkiye içerisinde takip edeceği en eönemli iki veri ise Temmuz ayı işsizlik rakamları ve Eylül ayı bütçe dengesi olacak.

        1 DOLAR KAÇ LİRA OLDU? 1 EURO KAÇ LİRA OLDU? BORSADA SON DURUM İÇİN TIKLAYINIZ İŞTE ALTIN FİYATLARI
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ