Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Zayıflatan Öyküler Düğünde elbisesi açıldı! O an karar verdi...
        1

        Bir arkadaşının düğününde elbisesi yırtıldığı için utanan 30 yaşındaki Hannah Rochford, kilo vermeye karar verdi ve tam 44 kilo kaybetti.

        2

        İngiliz gazete Daily Mail'de yer alan habere göre; Rochford, Yunanistan'a tatile gittiği sırada nefes darlığı yaşamaya başlayınca, bu durum bardağı taşıran son damla oldu ve hayat tarzını tamamen değiştirmeye karar verdi.

        3

        Hannah Rochford, kendisini her zaman arkadaşlarından daha büyük hissettiğini belirterek, henüz 10 yaşındayken bile yüzme kostümü giyemeyecek kadar şişman olduğunu bu nedenle de güvensiz olduğunu itiraf etti.

        4

        114 kiloya kadar çıkan Rochford, en son yaşadığı talihsizliklerden ilham aldı.

        5

        "Dikkatli olmazsam şeker hastalığına yakalanabileceğimi biliyordum" diyen genç kadın, "Instagram'daki bazı zayıflama hesaplarını takip etmeye başladım. Diğer insanların elde ettikleri muhteşem sonuçları görmek beni çok etkiledi. İlk haftamda makarna, peynir ve çikolata yiyebildiğim halde sekiz kilo verdim. Şimdi ise daha sağlıklı besleniyorum.

        6

        Fiziksel aktiviteyi de hayatıma soktum, erken kalktıp yürüyorum. Her gün işe yürüyerek gidip geliyorum. Şimdi çok daha fazla sebze yiyorum. Yemek yapmayı kesinlikle seviyorum ve artık karbonhidratlardan korkmuyorum." diye konuştu.