Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Dünyaca ünlü isimlerden depremin ardından Türkiye'ye destek mesajı: Demi Lovato, Russel Crowe, Dua Lipa... - son dakika magazin haberleri
        1

        Avustralyalı oyuncu Hugh Jackman, depremde zarar gören çocuklara yönelik UNICEF'in başlattığı yardım kampanyasına destekte bulundu. Sosyal medya hesabından UNICEF'in bağış kampanyası linkini paylaşan Jackman, "Kalbim, Türkiye ve Suriye'deki yıkıcı depremden etkilenen herkesin yanında. Suriye ve Türkiye'deki çocuklara nasıl yardım edeceğinizi öğrenmek için alttaki linki tıklayın" ifadelerini kullandı.

        2

        "KALBİM DEPREMDEN ETKİLENEN HERKESLE BİRLİKTE"

        ABD'li şarkıcı ve oyuncu Demi Lovato da sosyal medya hesabındaki 145 milyon takipçisiyle depremden etkilenenlere nasıl yardım yapılacağına ilişkin bilgi veren bir içeriği paylaşarak, "Kalbim, mağdurlar ve depremden etkilenen herkesle birlikte..." ifadelerini kullandı.

        3

        ABD'li oyuncu Jennifer Garner, İngiltere merkezli Save The Children'ın Türkiye ve Suriye için başlattığı bağış kampanyasını paylaşırken, "Türkiye ve Suriye'deki ailelere yardım etmenin yollarını arıyorsanız, lütfen 'Save The Children'ın insani yardım faaliyetini dikkate alın" mesajına yer verdi.

        4

        "BU YÜREK PARÇALAYICI"

        Portekizli fado müziği sanatçısı Mariza, sosyal medya hesabında Türkiye'deki deprem bağış kampanyalarına dair bilgileri takipçileriyle paylaştı.

        Bollywood'un ünlü yıldızlarından Alia Bhatt ise Türkiye'deki deprem haberini veren bir paylaşımı alıntılayarak, "Bu yürek parçalayıcı..." mesajını yazdı.

        5

        "DEPREM HABERLERİNİ DUYUNCA YIKILDIM"

        İran asıllı ABD'li oyuncu Shohreh Aghdashloo, üzüntüsünü, "Türkiye ve Suriye'den binlerce masumun hayatını kaybettiği deprem haberlerini duyunca yıkıldım. Yalnız olmadıklarını bilmeliler. İnsanlık hala hayatta olduğu için dünyanın her yerinden yardım geliyor. Kalbim etkilenen herkesin yanında..." sözleriyle dile getirdi.

        6

        Hindistan asıllı İngiliz oyuncu ve komedyen Aasif Mandvi, Anadolu Ajansı'nın Adana'da çektiği bir enkazın fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

        7

        "AH TÜRKİYE, KALBİM..."

        Oscar ödüllü oyuncu Russel Crowe, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ah Türkiye... Kalbim... Haberler çok kötü..." ifadelerini kullandı.

        8

        Oyuncu ve yönetmen Antonio Banderas, sosyal medya hesabındaki mesajında depremin yaşandığı bölgenin haritasını paylaşarak, yaşanan trajedi nedeniyle Türk ve Suriye halkını dayanışmayla kucakladığını belirtti.

        9

        "DUALARIMI YOLLUYORUM"

        3 Grammy ödülü sahibi İngiliz şarkıcı Dua Lipa, Yiğit Turhan'ın paylaşımına kişisel sosyal medya hesabında yer vererek, "Türkiye için üzgünüm. Depremden etkilenenlere sevgilerimi ve dualarımı yolluyorum" sözleriyle üzüntüsünü ifade etti.

        10

        Oscarlı oyuncu, yönetmen, yapımcı ve senaryo yazarı Mark Ruffalo, AHBAP Derneği ile ilgili bir paylaşıma yer vererek, "Yardım etmek isterseniz, bu insanlar Türkiye'de arama kurtarma yapıyor" ifadelerini kullandı.

        11

        'Uzay Yolu' dizisinin oyuncularından George Takei, "Türkiye ve Suriye'de meydana gelen iki güçlü depremin yıkımı ve can kaybı karşısında dilim tutuldu ve harap oldum. Dünya, binlerce kurbana yardım etmek için elinden geleni yapmalıdır..." paylaşımında bulundu.

        Rus piyanist Evgeny Grinko, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda, depremden duyduğu üzüntüyü, "Başınız sağ olsun. Yaralılara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kalbim sizinle..." sözleriyle dile getirdi.

        12

        "KALBİM SİZİNLE"

        İsrailli müzisyen Mark Eliyahu, Instagram'da Türkiye ve Suriye bayraklarına yer vererek, "Kalbim sizinle..." mesajını paylaştı.

        13

        İsveçli gitar virtüözü Yngwie Malmsteen de Twitter hesabında, "Dualarım, depremden etkilenen Türk ve Suriye halkıyla..." paylaşımında bulundu.

        14

        "TAZİYELERİMİZİ İLETİYORUZ"

        ABD'li heavy metal grubu 'Manowar'un sosyal medya hesaplarında ise grup üyelerinin depremden ötürü derin üzüntü duyduğu belirtilerek, "Hayatta kalanlara sabır, sevdiklerini kaybedenlere taziyelerimizi iletiyoruz..." mesajı paylaşıldı.

        Fotoğraflar: AA, AP, Reuters

         Sevinç gözyaşları Yusuf bebek için! 105'inci saatte kurtarıldı
        Sevinç gözyaşları Yusuf bebek için! 105'inci saatte kurtarıldı Haberi Görüntüle
         101 saat sonra enkazdan çıkarılan Hikmet: Bana sarılmadan gitme abi
        101 saat sonra enkazdan çıkarılan Hikmet: Bana sarılmadan gitme abi Haberi Görüntüle
         102 saat sonra Büşra kurtuldu!
        102 saat sonra Büşra kurtuldu! Haberi Görüntüle
         100'üncü saat geçti! Peş peşe mucizeler...
        100'üncü saat geçti! Peş peşe mucizeler... Haberi Görüntüle
         Enkaz altında Zeynep Bastık'ın o şarkısını istedi
        Enkaz altında Zeynep Bastık'ın o şarkısını istedi Haberi Görüntüle
         Hatay'da 102.saatte art arda mucizeler!
        Hatay'da 102.saatte art arda mucizeler! Haberi Görüntüle
         Mucizeler peş peşe! Bu kez haber Adıyaman'dan geldi
        Mucizeler peş peşe! Bu kez haber Adıyaman'dan geldi Haberi Görüntüle
         100'üncü saatte bir mucize daha! 50 metreyi 5 saatte aşıp kurtardılar
        100'üncü saatte bir mucize daha! 50 metreyi 5 saatte aşıp kurtardılar Haberi Görüntüle
         Kurtarılmayı böyle bekledi
        Kurtarılmayı böyle bekledi Haberi Görüntüle

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ