Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Dünyaca ünlü şarkıcı fena yakalandı! Bu olay sonrası Olivia Wilde, Harry Styles'i terk etti!
        1

        Dünyaca ünlü şarkıcı Harry Styles, bir süredir güzel oyuncu Olivia Wilde ile aşk yaşıyordu. Ortaya çıkan iddialara göre Harry, ilişkiye başlamadan önce sette Florence Pugh ile öpüşürken yakalandı ve Olivia ilişkiyi bitirdi.

        2

        Harry Styles ve Olivia Wilde çifti Ocak 2021'de "Don't Worry Darling" filminde birlikte çalıştıktan sonra aşk yaşamaya başlamıştı.

        3

        People'ın haberine göre; Olivia Wilde, Harry Styles'in hakkında çıkan iddia sebebiyle ilişkiyi noktaladı.

        4

        Konuyla ilgili Olivia yaptığı açıklamada "Harry halen turnede ve önümüzdeki günlerde tekrar yurt dışına çıkmak için hazırlanıyor. Ben ise çocuklarıma ve kariyerime odaklanıp Los Angeles'ta kalmayı tercih ediyorum. Harry, toksik erkek izlerinden tamamen yoksun biri. Bir kadına nasıl değer verilmesi gerektiğini çok iyi biliyor. One Direction zamanlarından beri moda ve stil konusunda büyük başarılara imza attı. O tanıdığım en yetenekli insan. Gerçekten fazlasıyla takdir edilmeyi hak ediyor.

        Aldığımız ayrılık kararı bütünüyle dostane bir karar" dedi.

        5

        Olivia ve Harry'nin arasında düşmanlık olmadığı ve gayet dost olarak kaldıkları belirtilirken, Olivia'nın, Harry'nin 15 Kasım'daki Los Angeles konserinde çocuklarıyla dans ederken görüntüleri ortaya çıkmıştı.

        6

        Olivia Wilde ve Jason Sudeikis 2011'de aşk yaşamaya başlamıştı. İkili, bir yıl sonra nişanlanmıştı. Çiftin Otis Alexander ve Daisy Josephine adında iki evladı bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ