Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ece Binay: Mahsun Kırmızıgül ile boşandık ve bitti
        1

        Lavin adında bir kızları bulunan Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay, 3 gün önce Beykoz Adliyesi'nde anlaşmalı olarak boşanmıştı. Kırmızıgül, "Tüm çabalara rağmen evliliğimizi kurtaramadık. Fikir ayrılıkları sonucunda ayrılmaya karar verdik." ifadelerini kullanmıştı.

        2

        "BOŞANDIK VE BİTTİ"

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Binay, önceki akşam Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerin ayrılık sorularına yanıt veren Ece Binay, "Boşandık ve bitti. Başka söyleyecek bir şey yok." dedi.

        3

        Ayrıca boşanma sonrası ortaya atılan mal paylaşımı haberlerini yakışıksız bulduğunu ifade eden Binay, "Bunların konuşulması bile çok ayıp. Böyle şeyler yok. Ben de basından gördüm. Herhangi bir talebim olmadı." ifadelerini kullandı.

        4

        "MAHSUN İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

        Ece Binay, son olarak "Mahsun Bey ile görüşmeye devam ediyor musunuz?" sorusuna da "Tabii ki... Kızımız var, her zaman görüşürüz. Kızımın velayeti bende." yanıtını verdi.

        5

        BOŞANMA NEDENİ MESAFELER Mİ?

        İddiaya göre; Binay kızı Lavin ile uzun zamandır Amerika'da yaşıyordu, Mahsun Kırmızıgül ayrılığa dayanamadı evliliği bitirme kararı aldı. Bu gelişmelerin ardından Ece Binay, konuya ilişkin açıklamada bulunmuştu.

        6

        Sosyal medya hesabından söylentilere cevap veren Binay, şu mesajı yayınlamıştı:

        İddia edilen; evliliğimizin iki yıldır zaten bitmiş olduğu, iki senedir birlikte yaşamadığımız, ayrı yaşadığımız, benim iki yıldır daimi olarak Amerika'da yaşadığım, evliliğimi bırakıp Amerika'da yaşamayı tercih ettiğim söylemleri kesinlikle doğru değildir. Evliliğimizin başından beri ailece Amerika'ya gidip geldiğimiz çevremiz tarafından bilinmektedir. Sadece son bir yıldır uzun süreli olarak Amerika'da oluşum; sahip olduğumuz Green Card'la ilgili olarak orada süre doldurma gerekliliğindendir. Bu süreçte kızımıza ana sınıfı eğitimini de Amerika'da aldırmak ortak kararımızdır. Yine bu son bir yıl içerisinde kızımla birlikte Türkiye'den uzak kaldığım süreler en fazla iki ya da üç ayı geçmemiştir ve bu bir yılı sürekli olarak Türkiye-Amerika arası gidiş gelişlerle ailece bir arada geçirmişizdir. Boşanmaya kadar da evlilik birliğimiz normal şekilde devam etmiştir. Amerika'da bulunma konusuyla ilgili olarak hiçbir zaman bir fikir ayrılığımız olmamıştır.

        7

        Mahsun Kırmızıgül, 2016 yılında avukat Ece Binay ile ABD’nin Los Angeles şehrinde dünyaevine girmişti. Çiftin 2017 yılında Amerika’da dünyaya gelen Lavin isimli bir kızı var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ