Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Eda Tekdemir kimdir, ne dedi? Mahmut Tekdemir'in eşi Eda Tekdemir'den Galatasaray sözleri - Rams Başakşehir Haberleri
        1

        Milli Takım ve Başakşehir'in yıldız oyuncularından biri olan Mahmut Tekdemir'in eşi ve kızının annesi Eda Tekdemir, resmi Instagram hesabından çarpıcı açıklamalara imza attı. İşte, söz konusu paylaşımların detayları...

        2

        “BİZ SİZİ O SAHAYA GÖMERİZ”

        “Keser döner, sap döner. Gün gelir hesap döner. Bu da böyle biline. Ama kapımı çalan, tıklayan, o aciz, reelde aslan parçaları ama etrafımda kedi yavruları. Bir şey demiyorum. 7’yle siz sevinin. Tabi biz sizin için çok büyük bir rakibiz. Ama keser döner, sap döner. Biz sizi o sahaya gömeriz. Sabah ola hayrola demiş büyüklerimiz. Ben de diyorum ki bu lig çok uzun. Sabah ola hayrola

        3

        "LAFIM CAMİALARA DEĞİL"

        7’yle siz sevinin. Tabi biz sizin için çok büyük bir rakibiz. Ama keser döner, sap döner. Biz sizi o sahaya gömeriz.” diyen Tekdemir, gelen tepkiler üzerine bir açıklama daha yaptı.

        “Lafım benim soframdan nemalananlara. Camialara değil. Üstüne alınan varsa da, yapacak bir şey yok. Bu kadar.” ifadelerini kullandı.

        4

        MAHMUT TEKDEMİR KİMDİR?

        20 Ocak 1988 Çermik doğumlu Mahmut Tekdemir 34 yaşındadır. Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir'de forma giymektedir. Futbola Eroğluspor altyapısında başladı. Ardından Damlaspor altyapısında oynadı.

        5

        9 defa milli takımlara çağrıldı. 3 kez Türkiye U-17, 4 kez de Türkiye U-21 forması olmak üzere toplam 9 kez millî forma giydi.

        8 ve 9 Şubat 2011 tarihlerinde Belarus ile Antalya'da oynanacak özel karşılaşmalarda ilk kez Türkiye A2 millî takımı aday kadrosuna davet edildi.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ