Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Ediz Hun'dan Ferhat Göçer'e: Sen Türkiye'nin Safina'sısın
        1

        Atlantis Yapım Organizasyonuyla gerçekleşen 'İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri' kapanışını Ferhat Göçer’le yaptı. Müziğin her tarzını sahnesine taşıyan Ferhat Göçer, hit şarkılarının yanı sıra yeni single parçası 'Reva’yı da ilk kez Harbiye’de seslendirdi.

        2

        Konser boyunca izleyicileriyle sık sık sohbet eden Göçer, 'Samanyolu' şarkısıyla Ediz Hun’a sürpriz yaptı. Alkışlar arasında seyircileri selamlayan Hun, "Seninle gurur duydum. Buraya gelmeden Alexandro Safina ve Juan Diego Florez’i dinledik. Ama görüyorum ki senin onlardan aşağı kalır yanın yok. Olağanüstüsün. Sen Türkiye’nin Safina’sısın, Florez’isin." diyerek övgüler yağdırdı.

        3

        Harbiye’deki 17. konserine çıkan sanatçıyı izleyenler arasında, Türk Sineması’nın efsane ismi Ediz Hun ve eşi Berna Hun, Aydan Şener, Hıncal Uluç, Fikret Ercan, Ömür Gedik, Demir Karahan, Zeynep Talu, Behzat Gerçeker ve Fatih Ayhan da vardı. Göçer, kulisinde ağırladığı Ediz Hun, Behzat Gerçeker ve Aydan Şener ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

        4

        Son zamanlarda artan doktora şiddet konusunu #DoktorHarbiyede sloganıyla konserinde işleyen Ferhat Göçer’i, 400'e yakın doktor arkadaşı yalnız bırakmadı.

        5

        Ferhat Göçer’in tüm doktorlar adına sahneye davet ettiği üniversite arkadaşı ve uzman doktor Aybanu Gökçen bir konuşma yaptı. Gökçen, meslekte yaşadığı sorunları "Hastalıkla sağlık, yaşamla ölüm arasındaki ince çizgide yoldaşınızız. Biz hastalarımızı seviyoruz siz de doktorlarınızı sevin. Sevgi her şeyin ilacı’’ ifadelerini kullandı.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ