Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam İPAŞ satış temsilcilerini ödüllendirdi - İş-Yaşam Haberleri

        300 kişilik 'Geleneksel Sahanın Kazananları Buluşması' ile başarılı satış temsilcilerini ödüllendiren İPAŞ, ödül töreninin yanı sıra 2017 yeni hedefleri de İPAŞ Genel Müdürü Orhan Korkusuz tarafından açıklandı.

        Orhan Korkusuz, satış ekibi ile başarılı olmanın sırlarını da şöyle paylaştı:

        İyi düşünün zorluklar bitmeyecek, sıkıntılar bitmeyecek hep karşımıza çıkacak. Ona rağmen zorlukların üzerine yürüyeceğiz.

        Bizi farklılaştıran nedir? Halkımızın markamıza olan teveccühü. Biz markamızı sonuna kadar, en yüksek seviyede kullanan en iyi pazarlama teşkilatıyız.

        Eğer keyif alır, sever sevilirseniz, iş iş olmaktan çıkar. Her gün işe keyifle ve sevgiyle gitme sözü istiyorum. Birbirimizin pozitif noktalarına odaklanalım. Olumsuzluklardan uzak durarak birbirimize hoşgörüyle davranacağız.

        İşini sevmeyeni işi de sevmezmiş. Mesele yüreğinizde hissederek hareket etmektir. Mesele işinizle sevinmek işinizle üzülmektir. Zorlukların üzerine yürüyün ve hep birlikte başarıya gidelim. Gülümsemek, samimi olmak bulaşıcıdır. Yanınızdakine gülümserseniz o da size gülümser.

        Müşteri ile dürüst, içten, candan olursanız o karşılığı alırsınız. Kalbinizi işinizin ortasına atarsanız geri kalanınız da onu takip eder. Savaşçı olmak için de başarılı olmak için de mükemmel olmak zorunda değilsiniz. Başarı mükemmellere ait değildir.

        İnanarak hep birlikte savaşmak gerekir. Ben sizinle sonuna kadar savaşacağım sizin de savaşacağınıza inanıyorum.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ