Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam

        Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı seçim sürecindeki çalışmaları kapsamında Türk Sanayiciler ve İş Adamları Derneği'ni (TÜSİAD) ziyaret etti.

        Ziyaret sonrası soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Muharrem Yılmaz'ın dün TÜSİAD başkanlığından istifa etmesi ile ilgili şunları söyledi: "Muharrem Bey'in etik değerler dolayısıyla verdiği ayrılık kararını saygıyla karşılamak gerekir. Aynı duyarlılığı siyasilerin de göstermesini isteriz. Ahlaki değerler önemli. Muharrem Bey hepimize örnek olması gereken davranışı sergiledi. Muharrem Bey'in açıklamaları önemli duyarlılığı dolayısıyla teşekür etmek gerekiyor. "

        ÖNERİLEN VİDEO

        Elif Mavi'nin ölümüne istenen ceza belli oldu

        Eskişehir'de, otomobiliyle çarptığı 3 yaşındaki Elif Mavi Avli'nin ölümüne, annesinin de yaralanmasına neden olan otomobil sürücüsü 40 yaşındaki Fatoş Akıl Bilgesoy hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, iddianamesinde, Bilgesoy için 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi.(DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ