Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji İnternet Casper Ultrabook kategorisindeki ürününü sundu - Teknoloji Haberleri

        İncecik ve hafif ultra teknolojili Casper Nirvana Ultrabook 3. nesil yeni Intel işlemciye sahip.

        14 inç LCD ekrana sahip Nirvana Ultrabook’un alüminyum dizaynı, dayanıklılığı ile güven vaad ediyor.

        Intel Rapid Start teknolojisine sahip Nirvana Ultrabook 20 saniye içerisinde açılıyor, uyku modunda iken 2 saniyeden daha az bir süre içerisinde tekrar hazır bir duruma geliyor. Dizüstü bilgisayar 8 saatlik uyku modundan sonra veya belirlediğiniz belli bir süreden sonra derin uyku moduna geçiyor ve geri döndüğünüzde de 4 saniye gibi kısa bir sürede açılıyor.

        Katı hal Diski (SSD), dosyalarınıza hızla erişebilmenize imkan verirken, USB 3.0 özelliği ise 10 kat daha hızlı veri okuma sağlıyor. Yerleşik Polimer Pili tek şarjla 8 saate kadar dayanıyor. Daha az güç harcayarak çoklu görevlerin daha hızlı yapılabilmesini sağlayan 3. nesil Intel® Core i5 işlemci, 2. Nesil işlemcilere göre yüzde 15 performans artışı ile ultra performans farkını yaşatırken, Intel HD4000 Entegre Grafik Kartı ile de yüzde 50 daha yüksek Grafik Performansı sunuyor.

        Ultrabook, barındırdığı Anti-Theft teknoloji sayesinde bilgisayarınız çalınsa dahi içindeki verileri koruma altına alıyor. Herhangi bir çalınma durumunda Anti-Theft teknolojisi devreye girerek, uyduya gönderilen bir sinyalle sistemi kilitliyor. Bu güvenlik yazılım destek özelikleri sayesinde çalınan bilgisayarın sistemine izinsiz erişim engellenirken önemli veriler de koruma altına alınmış oluyor. Notebookun bulunması gibi durumlarda ise kullanıcılar cihazın sistemini tekrardan açtırıp, tüm eski verilerine erişebiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ