Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Turizm Yurtiçi Tatil Fırsatları Uludağ'da tatilciler, otellerin yılbaşına yönelik paket programlarına yoğun ilgi gösteriyor. - Turizm Haberleri

        Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da tatilciler, otellerin yılbaşına yönelik paket programlarına yoğun ilgi gösteriyor. Yılbaşı tatili öncesi bazı oteller şimdiden yüzde 100 doluluk oranlarını yakalarken tatilini Uludağ'da geçirmek isteyen bir çift, 2 kişilik oda için 3 günlük paket program karşılığında 2 bin ila 3 bin 500 lira arasında ödeme yapacak.

        Uludağ'daki oteller, yılbaşı için ağırlıkla 2, 3 ve 4 günlük paket programlar hazırladı. Yerli ve yabancı turistlerin özellikle ilgi gösterdikleri ve bazı otellerde şimdiden kapatılan 3 günlük paket programlarda, 2 kişilik oda için kişi başı ödenecek fiyatlar 315-560 lira aralığında değişiyor. Bu ücretler 4 günlük programlarda azalırken 2 günlük programlarda artıyor. Yılbaşına yönelik 2 kişilik odalar için 3 günlük paket programlarda uyguladığı kişi başı günlük fiyatlar, Grand Yazıcı'da 475, Ağaoğlu My Resort ve Ağaoğlu My Montain'de 560, Monta Baia Uludağ'da 505, Beceren Otel'de 405 ve Otel Fahri'de 315 lira olarak belirlendi. Daha çok "her şey dahil" ve "tam pansiyon" sisteminin uygulandığı otellerde, 0-6 yaş grubunda ücret alınmazken 7-12 yaş grubuna her otel değişik miktarlarda ücretler talep ediyor.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ