Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Turizm Yurtiçi Tatil Fırsatları THY'den Nevşehir - Antalya arası yeni hat - Turizm Haberleri

        Türk Hava Yolları (THY) tarafından Türkiye'nin iki önemli turizm merkezi olan Nevşehir ile Antalya arasında tarifeli uçak seferleri başlatılacak.

        AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider yaptıkları ortak açıklamada, Türkiyeye gelen yabancı turistlerin en çok ziyaret ettikleri iller arasında yer alan Antalya ve Nevşehir arasında tarifeli uçak seferlerinin başlatılması için uzun süredir yoğun bir çaba gösterdiklerini kaydetti.

        TARİH VERİLDİ

        Yapılan girişimler neticesinde Nevşehir-Antalya arasında THY tarafından Nisan 2014 tarihinden itibaren tarifeli uçak seferlerine başlanacağını kaydeden AK Parti Nevşehir Milletvekillerinden Ebubekir Gizligider:

        "İlimizde bulunan Kapadokya Tuzköy Havalimanının kullanılabilirliğini artırmak ve bölge turizminin canlanması, ulaşımın daha kolay yapılabilmesi için Mart- Ekim tarihleri arasından İstanbul-Nevşehir uçak seferleri günde üç kez haftada 21 kez olacağını açıklamak istiyorum. Asıl müjdemiz ise Antalya, Nevşehir arasında uçak seferlerinin başlayacak olmasıdır. Nisan 2014 tarihinden itibaren ise Türk Hava Yolları Salı ve Cuma günleri hariç haftada beş gün boyunca karşılıklı seferlere başlayacaktır. Hiç şüphesiz uzun zamandır çalışmalarımız meyvelerini verdi. Antalya, Nevşehir uçak seferlerinin olmasıyla birlikte Kapadokya Bölgesinde turizm daha da canlı bir hale gelecektir''diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ