Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe En az 2 imza! Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Lig başlamasına rağmen kadrodaki eksikleri tamamlayamayan Fenerbahçe, Kolarov-Kjaer-Gustavo sarmalından çıkıp yeni isimlere yöneldi. Kanarya'nın bu hafta en az 2 transferi bitirmesi bekleniyor.

        2

        Sarı-lacivertli takım bu 3 ismin transferinde de mutlu sona ulaşamadı. Maliyetler imza aşamasına gelinmesine engel oldu...

        3

        SOL BEK İÇİN 2 İSİM

        Kolarov'u bitiremeyen Fenerbahçe'nin sol bek listesinde yine İtalya'dan 2 futbolcu var.

        7

        Football Italia sitesinin haberine göre Fenerbahçe, Fiorentina ve Parma, Milan Teknik Direktörü Marco Giampaolo'nun planları arasında olmayan Laxalt için tekliflerini iletti.

        8

        26 yaşındaki futbolcunun menajeri Ariel Krasouski, Salı günü Milan ofisine gidip transferi görüşeceklerini belirtirken Fenerbahçe, bu günü beklemeye başladı.

        9

        6 senedir İtalya'da oynayan ve sırasıyla Inter, Bologna, Empoli, Genoa, Milan formaları giyen Laxalt, İtalya'da kalmaya karar vermesi halinde Fiorentina ve Parma ile görüşecek.

        10

        Uruguay dışında sadece İtalya'da oynayan futbolcu, başka bir macera aramak isterse ise İtalya dışından teklif aldığı tek takım olan Fenerbahçe'ye yönelecek.

        11

        ROJO FENER'İ İSTİYOR

        Fenerbahçe, savunma hattı için Manchester United'da forma giyen Arjantinli futbolcu Marcos Rojo'yu gündemine aldı.

        12

        İngiltere'de yayın yapan The Times'da yer alan haberde Arjantinli oyuncunun kendisini kiralamak isteyen Fenerbahçe'ye transfer olmak için Manchester United yönetimine baskı yaptığı belirtildi.

        13

        Haberde Manchester United'ın Rojo için Everton'ın yaptığı teklifi 27 milyon Euro'luk bonservis talebi nedeniyle geri çevirdiği ve oyuncunun bu karar nedeniyle yönetime kızgın olduğu da kaydedildi.

        14

        Stoper ve sol bek mevkiilerinde görev alabilen 29 yaşındaki oyuncu, geçen sezon 8 resmi maçta görev alabilmişti.

        15

        RAMI ÖNERİSİNE RET

        Stoper arayan Fenerbahçe'ye menajerler tarafından Adil Rami önerisi geldi.

        16

        Marsilya'dan disiplin problemleri nedeniyle adeta kovulan oyuncu sarı-lacivertli kurmaylar tarafından reddedildi.

        17

        FORVETE BABACAR

        Fenerbahçe'nin Sassuolo'da forma giyen Khouma Babacar için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu iddia edildi.

        18

        İtalyan basınında yer alan haberde Fenerbahçe'nin santrafor bölgesinde forma giyen Khouma Babacar için Sassuolo'ya satın alma opsiyonuyla teklifte bulunulduğuna yer verildi.