Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Enes Batur'dan 'Ecenaz Üçer' açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Koronavirüse yakalandıktan sonra karantinadan kaçan ve emniyet birimleri tarafından öğrenci yurduna yerleştirilen YouTuber Enes Batur, bir süredir aşk yaşadığı iddia edilen Ecenaz Üçer ile ilgili açıklama yaptı.

        2

        Son günlerde ayrılık haberleri ile de gündeme gelen 22 yaşındaki Batur, konuyla ilgili şunları söyledi:

        Arkadaşlar daha önce de söyledim; Ecenaz ile sevgili değiliz veya yeni ayrılmadık. Gördüğüm birkaç şey arkadaşlık olarak ona güvenimi kırdı ve sinirle takipten çıktım.

        Aramızda küslük oluştu. Durum bundan ibaret. Onun da kendi küsme sebepleri olabilir, bilemem. Aynı ekipte olduğumuz için bir şekilde zaman her şeyi gösterir.

        3

        TEPKİ TOPLAYAN PAYLAŞIM

        Batur, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj ile tepki çekmişti.

        Enes Batur, "Sarışınlar varken esmerlere bakanlar... Evinde Ferrari varken dışarıdaki tofaşa bakmak gibi..." ifadelerini kullanmıştı. Ünlü Youtuber, bu açıklamasıyla büyük tepki toplamıştı.

        4

        KARANTİNADAN KAÇTI

        Ünlü Youtuber Enes Batur Sungurtekin, geçtiğimiz yıl karantina kurallarını hiçe saymıştı.

        Enes Batur'un koronavirüse yakalanmasına rağmen evinde izole olmadığı ortaya çıkmıştı. Bu gelişme üzerine emniyet birimleri harekete geçmişti. Filyasyon ekipleri Sungurtekin’in Beykoz’daki lüks villasında denetleme yapmıştı. Ancak Enes Batur evinde bulunamamıştı.

        Enes Batur’un evinde olmadığı belirlenmesinin ardından Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçmişti. Karantina kurallarını ihlal eden Enes Batur ve kız arkadaşı Sancaktepe'de bulunan İyi Maya Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmişti.

        5

        ÖLÜMDEN DÖNDÜ

        Enes Batur, daha sonra da Etiler'de trafik kazası geçirmişti.

        Otomobilinin kontrolünü kaybeden Batur, ağaca çarptıktan sonra yol kenarında park halinde bulunan bir arabaya vurarak durabilmişti.

        Batur'un otomobili kullanılmaz hale gelmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ