Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Enes Batur: Gençleri kötü etkilemiyorum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ünlü YouTuber Enes Batur, önceki gün gizemli kız arkadaşıyla birlikte Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

        "SİZİ FARK ETMEDİM"

        Bir kafeden çıkarken görüntülenen ve gözünü cep telefonundan alamayan Batur'un objektifleri fark ettiğinde ilk tepkisi, "Oyun oynuyordum, sizi fark etmedim..." oldu.

        2

        "AŞK HAYATIM YOK"

        Birlikte görüntülendiği kişinin sevgilisi olmadığını ifade eden Enes Batur, "Bende henüz güncelleme yok, yeni bir şey yapmıyorum. Aşk hayatım yok." diye konuştu.

        Nişantaşı'na taşınmayı istediğini söyleyip, gün boyu civardaki daireleri gezen Batur, "Henüz el sıkışmadık ama buraya taşınacağım." ifadelerini de kullandı.

        3

        "BEN VERGİMİ VERİYORUM"

        Geçtiğimiz hafta bir grup sosyal medya fenomenleriyle birlikte Milli Piyango İdaresi'nden izin almadan çekiliş düzenlediği belirtilen ve ifadeye çağrılan Enes Batur, konuyla ilgili açıklama yaptı.

        Ünlü Youtuber, "Ben vergimi veriyorum. Artık zaten çekiliş yapmıyorum." şeklinde konuştu.

        4

        "BENCE KÖTÜ ETKİLEMİYORUM"

        Batur, ayrıca sosyal medya fenomenlerinin gençlere iyi örnek olmadığı yönünde yapılan eleştirilerine ise yanıt verdi.

        Ünlü YouTuber, "Bilmiyorum, bence kötü etkilemiyorum ama amacım çok da eğitmek ve öğretmek değil. Yeri gelince eğitip, öğretiyorum ama asıl amacım eğlendirmek." dedi.

        5

        "ÇEKİLİŞ" ŞOKU

        İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Enes Batur, Sezgin Yılmaz, Tamer Yeşildağ, Damla Altun, Başak Karahan, Doğan Kabak, Reynmen, Ferit Karakaya, Cantuğ Özsoy'un da aralarında bulunduğu 16 kişinin sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları yayınlarda izinsiz çekiliş düzenledikleri belirlenmişti.

        İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Milli Piyango İdaresi'nden izin alınmadan yapılan bu çekilişler üzerine sosyal medya fenomenleri hakkında soruşturma başlatmıştı.

        Bunun üzerine şahıslar, ifadelerinin alınması için emniyete çağrılmıştı.

        Soruşturma kapsamında 6 kişinin ifadesinin alındığı, diğerlerinin ise bugün ve yarın emniyete giderek ifadelerini verecekleri öğrenilmişti.

        6

        "PİLOT OLMAK İSTİYORDUM"

        Ayrıca yaklaşık altı ay önce hakkında bilinmeyenlerini anlatan ve eğitim hayatından söz eden Enes Batur, ailesinin yönlendirmesi nedeniyle Antalya’da bilgisayar mühendisliği kazandığını söylemişti.

        Aslında pilot olmak istediğini belirten Batur, miyop olduğu için bu yönde eğitim alamadığını ifade etmişti.

        YouTube kanalından gelir elde etmeye başladığı için daha sonra bu alana yönelmek istediğini açıklayan fenomen, bu sebeple Radyo, Sinema ve Televizyon bölümüne geçiş yaptığını dile getirmişti.

        7

        "MADDİ İMKANSIZLIKLAR YAŞADIM"

        Kanalını açmaya nasıl karar verdiğini de anlatan Enes Batur, yurt dışındaki insanları takip ettiğini ve ardından yayın yapan Türk isimlerin de olduğunu görüp, bu yola adım attığını belirtmişti.

        Batur, ilk başta YouTube kanalı için maddi imkansızlıklar yaşadığını ancak pes etmediğini sözlerine eklemişti.

        8

        Amacının para kazanmak olmadığını söyleyen 23 yaşındaki ünlü fenomen, arkadaş edinmek ve eğlenmek için kanal açtığını anlatmıştı.

        "LİSEDE DIŞLANIYORDUM"

        Lise dönemlerinde asosyal bir kişilik olduğunu ifade eden Enes Batur, arkadaşlarıyla vakit geçirmek istediğini ancak dışlandığını açıklamıştı.

        9

        "DİSİPLİNLİ BİR ÇOCUKLUĞUM OLDU"

        Ailesinden de söz eden Enes Batur, konuyla ilgili, "Ailem memur. Ankara’da doğdum, üç yıl Erzurum’da yaşadım. Daha sonra Antalya’ya geçtik. Antalya’dan da İstanbul’a geldim tek başıma. Babam bordo bereliydi. Özel kuvvetlerdeydi, annem de hemşire... Babam şu an emekli… Disiplinli bir çocukluğum oldu" demişti.

        10

        "SOSYETE TAYFASINI SEVMİYORUM"

        "Sosyete tayfasını sevmiyorum" diyen Batur, "Onlara iş yapmayı da sevmiyorum. Ben daha samimiyetten yanayım. İki yıllık İstanbul tecrübem içerisinde çok fazla içlerinde bulundum ve gerçekten nefret ettiğim kanısına vardım sosyetik insanlardan" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ