Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Erol Bulut, Smolov'u istiyor! Fenerbahçe'de son dakika transfer haberleri! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Transferin hareketli takımı Fenerbahçe son olarak Mauricio Lemos'u İstanbul'a getirirken gözler artık santrfor transferine çevrildi.

        2

        Habertürk'ün İtalyan kaynaklarından edindiği bilgiye göre Fenerbahçe ile Lazio, Vedat Muric'in transferi için el sıkışırken Kosovalı yıldız geri sayıma geçti.

        3

        Vedat Muric'in Lazio'ya transferi beklenirken FFP nedeniyle sattığı kadar oyuncu alabilecek sarı-lacivertliler Kosovalı golcüden gelecek parayla transfer kaynağı yaratacak.

        4

        Yaklaşık 16 milyon Euro'ya transfer olması beklenen Muric'in ayrılığı sonrasında santrfor bölgesine iki takviye planlayan Fenerbahçe'de ilk adaylar da netleşti.

        5

        Teknik direktör Erol Bulut, Emre Belözoğlu'yla bir görüşme gerçekleştirirken biri kanatlarda da oynayabilen forvet ile bir santrfor istedi.

        6

        Genç teknik direktörün Belözoğlu'ndan Fedor Smolov'un kadroya katılmasını istediği de öğrenildi.

        7

        Geçen sezonu Celta Vigo'da kiralık olarak geçiren 30 yaşındaki santrfor Lokomotiv Moskova'ya döndü.

        8

        Moskova ekibinin sözleşmesi 2022'de bitecek Smolov'u kiralık olarak elden çıkarmayı düşünmediği ancak satın alma opsiyonuyla gelecek bir teklife sıcak bakabileceği öğrenildi.

        9

        ENNER VALENCIA BEKLİYOR

        Fenerbahçe'nin hemen hemen her konuda anlaşma sağladığı Enner Valencia ise sarı-lacivertlilerden haber bekliyor.

        10

        Meksika basınında çıkan haberlere göre Ekvador'daki özel işlerini tamamlayan Valencia, kısa süre içinde Türkiye'ye hareket edecek.

        11

        Geçen günlerde Arjantin'de kız kardeşi kaçırıldığı belirtilen ve zor günler yaşayan Valencia'nın Fenerbahçe ve Türkiye'yi 'yeni bir başlangıç' olarak gördüğü kaydediliyor.

        12

        PEROTTI'DE ROMA İKNA EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

        Emre Belözoğlu'nun kadroda mutlaka görmek istediği Diego Perotti'de ise Roma işi ağırdan alıyor.

        13

        Arjantinli yıldızla prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe, 32 yaşındaki futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Roma ile anlaşma zemini arıyor.

        14

        Perotti ile 2021'e kadar sözleşmesi bulunan Roma, 9 milyon Euro'ya aldığı yıldızı bedelsiz olarak bırakmak istemiyor.

        15

        Transferde mali açıdan ince eleyip sık dokuyan Fenerbahçe ise bu oyuncu için mali açıdan uygun şartların oluşmasını bekliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ