Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Erol Bulut'tan Mesut Özil açıklaması! - Fenerbahçe Haberleri

        Süper Lig'in 17. haftasında Alanyaspor'u 2-1 mağlup ederek üst üste üçüncü galibiyetini alan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut mücadelenin ardından açıklamalar yaptı. Bulut'un sözleri şöyle:

        "Son 3 maçta maksimum puanı aldığımız için mutluyuz. Antep maçının 2. yarısında iyiye gidişatı işaret etmişti, devamı geldi, mutluyuz. Eski takımıma karşı galip gelmek sevindirici, o takım Avrupa Ligi elemesi oynadı, bu sene üzerine koyarak gidiyorlar, tebrik ediyorum. 3 puan almak bizim için önemliydi, doğru yolda devam ediyoruz."

        "EVET DÜŞÜNCEMİZ TOPU RAKİBE VERMEKTİ"

        "Oyunu seyredenler diyecek ki rakibe %70 topu verdiler. Bizim düşüncemiz topu rakibe vermekti, rakibimiz 2 gün fazla dinlenerek maça çıktı, unutmayalım. İlk yarıda rakibe topu verdik, biraz daha önde basabilirdik ama futbolcu psikolojisi ile devreye 1-0 girdik. 2. yarıda daha çok istediğimiz oyun çıktı. Üzüntülü olduğum taraf, yakaladığımız pozisyonları daha iyi değerlendirmeliyiz, çok pozisyon kaçırıyoruz"

         10'un hikayesi!
        10'un hikayesi! Haberi Görüntüle

        MESUT ÖZİL YANITI!

        "Mesut Özil'in adı sosyal medyada çok dolaşıyor, önümüzdeki günlerde netleşir. Şu anda burada olmadığı için bir şey söyleyemem."

        BASIN TOPLANTISI

        Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

        Ülker Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Bulut, taraftarlarına iyi futbol izlettiremediklerini belirtti.

        Karşılaşmada 3 puanın önemine değinen Bulut, "İlk yarı istediğimiz gibi bir oyun oldu. Rakibe topu verip arkaya atılan topları değerlendirmek istedik. Bunlardan birini değerlendirdik. İkinci yarı daha çok istediğimiz oyunu ortaya koymaya başladık. 2. golü bulduk, kaçırdığımız penaltı var. Genel anlamda baktığınızda rakip yüzde 70 topa sahip oldu ama bu biraz da bizim isteğimizdi. Rakibe topu bırakıp oyunu öyle gerçekleştirmek istedik." ifadelerini kullandı.

        Rakiplerini iyi analiz ettiklerini dile getiren Bulut, "Alanyaspor geçen sene çalıştırdığım takım. Bu sene yeni hocaları olsa da geçen seneden oynadıkları sistem içinde bizim çalıştırdıklarımız da var. Bu sene onu bayağı geliştirdiler, topa daha fazla sahip oluyorlar. Her zaman topa sahip olup maç kazanamıyorsunuz, biz bunu çok yaşadık. İyi pas yapan bir takım vardı ve bunu kapatmaya çalıştık." değerlendirmesinde bulundu.

        Bulut, bir gazetecinin "Çağdaş Atan, 5 büyük ligde Fenerbahçe gibi futbol oynayıp şampiyon olan yok. Bu konuda bir cevap vermek ister misiniz ?" sorusuna ise "Yorum yapmak istemiyorum, sadece skora baksın." şeklinde cevap verdi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ