Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Esra Dermancıoğlu'ndan 'cinsel yönelim' açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Son olarak final yapan 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde 'Behice' karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu, yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Dermancıoğlu, bu kez de katıldığı bir programdaki açıklamalarıyla dikkat çekti.

        2

        YouTube yayınlanan ‘Buralarda Neler Dönüyor Bir Bilsen’ programına konuk olan Dermancıoğlu, özel hayatıyla ilgili soruları yanıtladı.

        3

        "KÖKÜNE KADAR HETEROYUM!"

        Dermancıoğlu, "Cinsel yönelimini sorguladığın dönem oldu mu?" sorusuna şu yanıtı verdi:

        "Heteroyum ben. Çok seviyorum. Lisede böyle konuşurduk çok, sorgulamama bile gerek kalmadı. Erkek doğasını çok seviyorum bir de fiziksel olarak çok güzel buluyorum. Köküne kadar heteroyum."

        4

        Esra Dermancıoğlu erkekte ilk olarak el ve ayağa baktığını da söyledi.

        "GÜLME GELİYOR..."

        Esra Dermancıoğlu, "Cinsel içerikli film izler misin?" sorusuna ise, "Porno seyrettiğimde bana gülme geliyor" yanıtını verdi.

        5

        "ESKİ EŞİM BENİ ALDATTI"

        Ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda da aldatıldığını itiraf etmişti. 52 yaşındaki oyuncu, "Biz bir seyahate gideceğiz. O gece misafirlerimiz gitti, berjerde oturuyoruz. 'Sen beni aldatıyor musun?' dedim. 'Evet' dedi. Sonra konuştuk, çok da konuştuk. Ardından da boşandık. Şimdi çok tatlıyız. Benim kızımın babası çok da şeker bir adam. Ama yani sıkılmış..." diye konuşmuştu.

        6

        Bir kadın ve bir adamın sonsuza kadar beraber kalmak istemeyebileceğini söyleyen oyuncu, "Adam başkasını ister, kadın başkasını ister… Aldatma konusunun Türkiye’de bu kadar büyütülüp drama haline getirilmesi çok sinirimi bozuyor. Çok sıkışmış bir şey… İletişim yok bu konuda" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "ERKEĞİN ALDATMASI SORUN DEĞİL"

        Dermancıoğlu'nun, "Bir erkeğin beni aldatması bana asla bir sorun değil. Bir erkeğin ya da bir kadının birbirini aldatma konusunu asla adalet içine sokmuyorum. Bu başka bir güdü, istemiyordur başka bir şeydir” sözleri uzun süre gündemde kalmıştı.

        Ünlü oyuncu ayrıca, "Bir erkek eşine gidip ‘ya benim canım başka kadınlar çekiyor’ diyemiyor. Diyemediği için de yalanlara, aldatmalara, arkadan iş çevirmelere başvuruyor." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ