Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Facebook CEO'su yeni yılda sosyal ağı düzeltmek istiyor - Teknoloji Haberleri

        Her yeni yıl arifesinde planlarını ve hedeflerini açıklayan Facebook CEO’su Mark Zuckerberg, 2018’de ilk kez kişisel hedefler belirlemek yerine kurduğu şirketi daha sağlam temellere oturtmaya çalışacak.

        Geçtiğimiz gün Facebook profilinden bir açıklama yapan 33 yaşındaki Zurkerberg, “Dünya gergin ve ayrılmış hissediyor, Facebook’ta yapılması gereken çok iş var.” dedi.

        Dünyanın en zengin kişileri arasında yer alan Zuckerberg’in geçtiğimiz yılki hedefleri arasında Çince öğrenmek, her ay iki kitap okumak ve tüm ABD eyaletlerini gezmek vardı. Bu yıl açıklanan hedefler ise Facebook'un geleceğini değiştirecek türden.

        REKLAM

        Zuckerberg, kurduğu sosyal ağdaki nefret söylemleri, Facebook’un bir propaganda aracı olarak kullanılmasını ve kimileri tarafından zararlı bir alışkanlık olarak tanımlanması nedeniyle rahatsızlığını dile getirdi. Şirketin kurucu CEO’su, 2018 yılında bu sorunların üstesinden gelmek için çalışacağını açıkladı.

        Zuckerberg, “Tüm sorunları gideremeyiz ancak hâlihazırda hatalar yaptığımız kullanım koşullarımız ve kurallarımız konusunda daha iyi işler çıkarabiliriz.” dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ