Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika: Ahmet Bulut'tan flaş Falcao açıklaması! Galatasaray son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın transferi için uzun süredir uğraş verdiği Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'yla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

        Fransız basınının, Monaco'nun 33 yaşındaki golcü ile sözleşme yenilemek için görüşmelere başladığını duyurmasının ardından bir açıklama da Teknik Direktör Leonardo Jardim'den geldi.

        Portekizli çalıştırıcı, Metz ile oynanacak maç öncesi düzenlediği basın toplantısında Ben Yedder'in transferi sonrası Falcao'nun durumunun ne olacağıyla ilgili soruya, "Falcao, bu hafta çok iyi çalıştı ve çok istekliydi. Kendisi, üç haftadır bizimle birlikte ve çok iyi bir durumda. Ona elbette güveniyorum. Wissam Ben Yedder'i ise ikinci bir forvet olarak düşünebiliriz. Falcao ile çok uyumlular ve birlikte oynayabilirler" cevabını verdi.

        REKLAM

        Portekizli teknik adamın bu açıklamaları kafa karıştırırken, Falcao'yu bırakmak istemediği şeklinde yorumlandı.

        AHMET BULUT'TAN "SORUN YOK" AÇIKLAMASI

        Son olarak Monaco'da görüşmeleri sürdüren menajer Ahmet Bulut, İstanbul'a geldi... Bulut yaptığı açıklamada, "Falcao transferinde olumsuz bir durum yok. Görüşmeler yolunda gidiyor. Monaco bir santrfor transferi daha yapacak. Hafta ortasına kadar Falcao'nun durumu netleşir. Falcao'nun niyeti burada futbol oynamak" dedi.

        FRANSA BASININDAN YENİ İDDİA!

        Fransa basınından L'Equipe, yeni bir haber girerek Falcao'nun Galatasaray'a yakın olduğunu duyurdu! L'Equipe'in haberine göre Monaco ve Radamel Falcao arasındaki sözleşme yenileme görüşmeleri son birkaç saatte olumsuz bir yöne evrildi. Kolombiyalı futbolcu, takımdan ayrılacağına yönelik kararını kulüp yönetimine iletti. Haberde Galatasaray ile sözleşme imzalayan Radamel Falcao için Monaco'nun 5 milyon Euro ücret talep ettiği ve oyuncunun yerine transfer yapmak için çalıştığı belirtildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ