Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe: 0 - Sir Colussi Sicoma: 3 | MAÇ SONUCU - Voleybol haberleri - Fenerbahçe haberleri - Futbol Haberleri

        Voleybolda Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. turunda Fenerbahçe, İtalya'nın Sir Colussi Sicoma'ya 3-0 mağlup oldu.

        Maçın 1. setine iyi başlayan ve çok etkili servis atarak Fenerbahçe savunmasını zorlayan Sir Colussi Sicoma, teknik molaları 8-6 ve 16-14 önde kapattı. Zaytsev ve Atanasijevis'in çok etkili smaçlarıyla sayı üreten konuk ekip, 25-20 kazandı.

        Karşılaşmanın 2. setinde etkili servislerle üstünlüğünü sürdüren İtalya temsilcisi karşısında varlık gösteremeyen Fenerbahçe, teknik molalara 8-6 ve 16-12 geride girdi. Sarı-lacivertli ekibin file üstündeki ataklarını bloklarla engelleyen Sir Colussi Sicoma, bu seti de 25-21 önde tamamladı.

        REKLAM

        Fenerbahçe, 3. sete iyi başladı ve Sket'in sayılarıyla teknik molaları 8-3 ve 16-13 önde kapatmasına rağmen konuk ekip, köşelerden etkili ataklar yaparak skoru 23-23 beraberliğe getirdi. Sir Colussi Sicoma, Zaytsev’in smacıyla geriden geldiği seti de 25-23 kazandı ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

        Sarı-lacivertli ekip, bu sonuçla grubundaki ikinci yenilgisini aldı.

        FENERBAHÇE: 0 - SIR COLUSSI SICOMA: 3

        Salon: Burhan Felek

        Hakemler: Mario Bernaola (İspanya), İvan Lazarevic (Sırbistan)

        Fenerbahçe: Quesque, Gladyr, Selçuk Keskin, Sket, Ferhat Akdeniz, Metin Toy (Ahmet Karataş, Resul Tekeli, Ogulcan Yatgın)

        Sir Colussi Sicoma: Zaytsev, Podrascanin, Antanasijevic, Russel, Anzani, De Cecco (Ricci, Colaci, Shaw, Della, Berger)

        Setler: 20-25, 21-25, 23-25

        Süre: 81 dakika (25, 28, 28)

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ