Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de beklenen kararlar! - Son dakika Fenerbahçe haberleri bugün! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğu için Jorge Jesus ile sona gelinirken takımda önümüzdeki sezona dair verilmesi gereken birçok karar bekliyor...

        2

        Habertürk Spor'dan Ahmet Hamdi Girgin'in haberine göre; sarı-lacivertli takımda kiradan dönecek futbolcular ile kadro dışı kalan isimlerin yanı sıra gönderilecek oyuncular da merak ediliyor.

        3

        KİRADAKİ OYUNCULAR

        Mbwana Samatta: Büyük umutlarla transfer edilen ancak istenmeyen adam haline gelen Samatta, sezon başında Royal Antwerp'e kiralandı. 29 yaşındaki oyuncu burada da beklentileri karşılayamadı. Toplamda 41 maça çıkan oyuncu 9 gol ve 5 asistle oynadı. Belçika ekibinin oyuncunun bonservisini alması beklenmiyor. 2024'e kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi var.

        4

        Mauricio Lemos: Belçika ekiplerinden Beerschot'a kiralandı. Toplamda 16 maça çıkabildi, 1 gol attı. Takımı ligde sonuncu olarak küme düştü. Fenerbahçe ile 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

        5

        Allahyar Sayyadmanesh: İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'e kiralandı. Devre arasında katıldığı kulüpte 12 maça çıktı ve 1 gol attı. İngiliz ekibinin Kanarya ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun bonservisini alması bekleniyor.

        6

        Max Meyer: Devre arasında Danimarka'dan Midtjylland'a kiralandı. Toplamda 9 maça çıkarken varlık gösteremedi. Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

        7

        Muhammed Gümüşkaya: Devre arasında Giresunspor'a kiralandı. A takım kadrosunda yer alması bekleniyor.

        8

        İsmail Yüksek: 1. Lig'de küme düşen Bursaspor'da forma giydi. 29 maçta 3 gol, 2 asisti var. Takıma dönüp performansı kampta değerlendirilecek. 2025'e kadar sözleşmesi var.

        9

        Barış Sungur: 3. Lig'te Karşıyaka ve Kuşadasıspor'da sezonu geçirdi. 22 maçta 1 gol atabildi. Genç forvetin yeniden kiraya verilmesi muhtemel.

        10

        KADRO DIŞI KALANLAR

        24 Mart'ta kadro dışı bırakılan Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın kaderi en merak edilen konu...

        11

        Mesut'un menajeri her fırsatta oyuncunun takımdan ayrılmak istemediğini ve 2024'e kadar süren kontratı tamamlayacağını söylüyor.

        12

        Ozan Tufan'ın ise kiradan geri döndüğü Watford küme düştü, böylece satın alma opsiyonu ortadan kalktı.

        13

        Bu iki oyuncuya yeniden şans verilme olasılığı düşük görülüyor. Son karar yeni teknik direktör ve yönetimin değerlendirmesiyle verilecek.

        14

        AYRILACAKLAR

        Sezonun son maçı olan Malatya karşılaşmasının ardından sözleşmesi sona erecek olan Jose Sosa ve Berke Özer ile yollar kesin olarak ayrılacak.

        15

        Takımda en yüksek maaş alan ve ilk 11'deki yerini kaybeden Luiz Gustavo'nun da takımdan ayrılması bekleniyor.

        16

        Sezona çok iyi başlayan ancak İsmail Kartal döneminde fazla forma şansı bulamayan Enner Valencia'ya birçok teklif var. Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kala bonservis kazandırarak gideceği konuşuluyor.

        17

        Beklentileri karşılayamayan Mergim Berisha'nın da ülkesi Almanya'ya transfer olacağıyla ilgili dedikodular artıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ