Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de son dakika sürpriz isim! Fenerbahçe Kolarov Fejsa ve Garry Rodrigues transferlerini bu hafta bitiriyor! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Şu ana kadar kadrosuna altı takviye yapan sarı-lacivertliler, Kolarov, Rodrigues, Konoplyanka gibi isimler için girişimlerini sürdürürken, teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda bir golcü için daha gaz basıldı.

        2

        Max Kruse, Vedat Muriç ve Allahyar Sayyadmanesh transferlerine rağmen, Fenerbahçe, Kamerunlu Clinton N'Jie için Marsilya'nın kapısını çaldı.

        3

        Sportif direktör Damien Comolli, Fransız ekibiyle görüşerek teklif sundu. Geçen sezon 21 maçta 518 dakika süre alan 25 yaşındaki N'Jie üç gol, iki de asistlik performans sergiledi.

        4

        Gerçek mevkii santrfor olmasına rağmen her iki kanatta da görev yapabilen Kamerunlu, altyapısından yetiştiği Lyon'la geçirdiği üç sezonun ardından Tottenham'la Premier Lig tecrübesi yaşamış, 2016'da ise soluğu Marsilya'da almıştı.

        5

        NDİAYE İDDİASI

        Fenerbahçe'nin transfer operasyonunda öne çıkan bir diğer isim ise Badou Ndiaye.

        6

        Galatasaray'ın eski yıldızlarından Rodrigues'e imza attırmak için geri sayımda olan sarı-lacivertliler, geçen sezon sarı-kırmızılılarda kiralık oynayan 28 yaşındaki Senegalli için girişimlerini hızlandırdı. (Türkiye)

        7

        HAREKAT SÜRECEK

        Murat, Emre, Allahyar Sayyadmanesh Kruse, Muriç ve Altay’a imza attıran Fenerbahçe yönetimi şimdi 3 isim üzerinde yoğunlaştı.

        8

        Sarı-Lacivertliler, Roma’da forma giyen ve burada sağlık kontrollerinden geçen Kolarov ile daha önceden anlaşan Kanarya, oyuncunun kulübü ile sözleşmesini feshetmesini bekliyor. 33 yaşındaki oyuncu bu sorunu halleder etmez imza için İstanbul’a gelecek.

        9

        Kanarya’nın kadrosuna katmak için çaba harcadığı bir diğer isim ise Fejsa. Benfica ile yapılan pazarlıklar devam ederken, Sırp orta saha oyuncusunun hafta sonuna kadar açıklanması bekleniyor.

        10

        Fenerbahçe’nin transferine önem verdiği Galatasaray’ın eski oyuncusu Garry Rodrigues için Al İttihad ile ön anlaşma yapıldı. Kanarya oyuncunun 4.2 milyon euroluk ücretinin 3 milyonunu karşılayacak.

        11

        Kalanı Al İttihad ödeyecek. Bu 3 transferde bu hafta önemli gelişmeler yaşanacağı belirtiliyor.

        12

        ELMAS GİDİYOR

        Yeni sezon transferleri için Eljif Elmas'ı satarak para kazanmak isteyen Fenerbahçe, bu hedefine ulaşmak üzere.

        13

        Sportmediaset'in haberine göre Fenerbahçe, Napoli'nin 15 milyon euro + 3 milyon euro bonuslar teklifini kabul ederek Eljif Elmas'ın transferine onay verdi. Makedon oyuncu da 10 Temmuz'da İtalyan ekibi için sağlık kontrolünden geçecek.

        14

        SKRTEL'DA ORTA YOL ARANIYOR

        Kritik mevkiler için hızlı davranmaya ve transferleri kampa yetiştirmek için yoğun çaba gösteren sarı-lacivertliler, stoper bölgesinde de adımlar atmaya hazırlanıyor.

        15

        Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre bu konuda istenilen isimlerle henüz beklenen aşamaya gelemeyen Fenerbahçe’de, tecrübeli stoper Martin Skrtel ile pazarlıklar da sürüyor.

        16

        Bir yıl daha futbol oynayıp kariyerini noktalamaya hazırlanan Skrtel ile yapılan görüşmelerde Fenerbahçe’nin yaptığı teklif Skrtel tarafından yetersiz bulunurken, orta yolun bulunması için çaba gösteriliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ