Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Mesut Özil için flaş açıklama! Fenerbahçe'de son dakika transfer haberleri! - Günün FB Haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de gündem transfer...

        2

        Lincoln ve Bruma'nın takıma katıldığı sarı-lacivertlilerde yeni transferler için çalışmalar devam ediyor.

        3

        FORVET UKRAYNA'DAN!

        Fransız basını, Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk'te forma giyen Lassina Traore ile ilgilendiğini öne sürdü.

        7

        KANAT İÇİN YENİ ADAY!

        Bruno Henrique'nin sakatlanmasının ardından arayışa giren Fenerbahçe'nin gündeminde birçok yeni isim var.

        8

        Kanarya'nın Premier Lig ekibi Aston Villa'da fazla forma şansı bulamayan Bertrand Traore ile ilgilendiği iddia edildi.

        9

        2020'de 18.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Lyon'dan transfer edilen oyuncunun kiralık olarak sarı-lacivertli takıma transfer olabileceği aktarıldı.

        10

        MESUT İÇİN FLAŞ AÇIKLAMA!

        Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon kadro dışı bırakılan ve Jorge Jesus tarafından da takıma dahil edilmeyen Mesut Özil için açıklama geldi.

        11

        Mesut'un menajeri Erkut Söğüt, İngiliz basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu! Söğüt'ün sözleri şöyle:

        12

        "Mesut'un bundan sonra başka bir takımda oynayacağını sanmıyorum. Fenerbahçe'de sözleşmesinin bitmesine iki yıl daha var, eğer mecbur kalırsa başka kulüp aramaktansa emekli olma olasılığı daha yüksek.

        13

        Mesut, futboldan sonra e-spora daha fazla girecek, belki de profesyonel bir e-spor oyuncusu olacak. Kendi takımı ve oyuncuları var. Dürüst olmak gerekirse, Fortnite'da gerçekten iyi ve bence bir gün yarışırsa şaşırmam."

        14

        KİMLER GİDECEK?

        TRT Spor'un haberine göre; sarı-lacivertli ekibin kadrosunda yeni transferlerle 18 yabancı oyuncu bulunuyor. Altyapıdan kadroya dahil edilen futbolcularla Fenerbahçe'nin toplam oyuncu sayısı 45'e yükseldi. Yapılması beklenen en az 3 transfer ile bu rakam daha da artacak.

        15

        Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), sadece 28 futbolcuya A Takım listesinde lisans veriyor. Altyapıda bulunan genç oyuncuların ise oynamak için bu listede olmalarına gerek yok. Ancak yine de sayısı 34'e ulaşan sözleşmeli futbolculardan birkaçıyla yolların ayrılması gerekiyor.

        16

        Özellikle gönderilmesi düşünülen yabancı oyuncuların bazıları yüksek maaşları nedeniyle ayrılmak istemiyor. Şimdiye kadar bu futbolcuların çoğuna ciddi bir teklif gelmedi. Max Meyer, Lemos, Caulker, Tisserand, Gustavo, Samatta ve Novak gibi isimlerin gitme olasılığı yüksek.

        17

        Kim Min Jae’nin ise cazip teklifler nedeniyle takımdan ayrılması gündemde. Yerli futbolculardan da kadro dışı kalan Mesut Özil ve Ozan Tufan ile de vedalaşılması planlanıyor.

        18

        Bu futbolcuların yanı sıra geç oyuncular Çağtay Kurukalıp, Muhammed Gümüşkaya ve Burak Kapacak'ın kiralık olarak gönderilmesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ