Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de kaleci transferinde yıldız isim gündemi! Kent, Zapata, Livakovic, Origi.... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe’nin iki kulvarda da şampiyonluk hedefi sürerken, yönetim yeni sezon için düğmeye bastı. Geçtiğimiz sezonlara göre daha çok yıldız isimlere yönelen sarı-lacivertliler transfer hedeflerini belirlerdi.

        2

        RYAN KENT | RANGERS | 26 YAŞINDA

        Gelecek sezon çalışmalarına erken start veren sarı-lacivertliler, Ryan Kent ile anlaşmaya vardı. Kulübü ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 26 yaşındaki hücum oyuncusu ile prensip anlaşmasına varıldı.

        3

        Rangers'ın 2019 yılında 7 milyon 200 bin euro karşılığında Liverpool'dan kadrosuna kattığı Ryan Kent, bu sezon forma giydiği 44 resmi maçta 3 gol, 10 asistlik performans sergiledi.

        10

        DUVAN ZAPATA | ATALANTA | 32 YAŞINDA

        Sarı-lacivertliler'in İtalya Ligi Serie A'da Atalanta forması giyen Kolombiyalı santrfor Duvan Zapata ile ilgilendiği iddia edildi.

        11

        2015 yılından bu yana Serie A'da forma giyen Zapata'nın Atalanta ile olan sözleşmesi 2024 yılının haziran ayında sona eriyor.

        12

        Kolombiyalı golcünün 1 yıllık sözleşmesi kalırken bu durumun uygun maliyetle transfer için avantaj olduğu dile getirildi.

        13

        Oyuncunun menajeri ile olan görüşmenin olumlu geçtiği, karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ve transfere prensip olarak sıcak yaklaşıldığı bilgisi de geldi.

        14

        DIVOCK ORIGI | MILAN | 28 YAŞINDA

        Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de forvet hattı için flaş bir isim gündeme geldi.

        15

        İtalyan basınından La Gazzetta della Sport'un haberine göre Fenerbahçe, Milan'ın Belçikalı forveti Divock Origi'yi transfer etmek istiyor.

        16

        Milan'ın geçirdiği kötü sezonun ardından takımdan ayrılması planlanan Origi için İtalyan devinin 7-8 milyon euro arasında bir gelir beklediği aktarıldı.

        17

        Bu sezon Milan formasıyla 35 resmi maça çıkan 28 yaşındaki golcü oyuncu, bu maçlarda 2 gol 1 asist kaydetti.

        18

        DOMINIK LIVAKOVIC | DINAMO ZAGREB | 28 YAŞINDA

        Fenerbahçe, 28 yaşındaki Hırvat kaleci Dominik Livakovic'in transferinde kulübü Dinamo Zagreb ile görüşmelerde önemli mesafe kaydetti.