Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de ayrılık sıkıntısı! Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gönderilecek futbolcular konusunda sıkıntı yaşanıyor.

        2

        Takımda düşünülmeyen futbolculara teklif gelmemesi yönetimin canını sıkıyor.

        3

        Carlos Kameni: 2017 yazında takıma katılan Kamerunlu kaleci, geçtiğimiz sezon kadroya alınmadı. Bu sezon başında kampa dahi götürülmeyen 35'lik eldivenin 1 sezon daha kontratı bulunuyor.

        4

        Antrenmanlara bile katılmadan sözleşmesinin bitmesini bekliyor. İspanya'dan teklifler aldığı konuşuldu ama yüksek maaşı ayrılığı zorlaştırıyor.

        5

        Diego Reyes: Geçen sezon başında büyük umutlarla getirildi. İlk yarıda bekleneni veremeyince devre arasında İspanya'dan Leganes'e kiralandı. Takıma dönen Reyes, hazırlık maçlarında çok kötü bir performans sergiledi.

        6

        Cagliari maçında oyuna girdiği gibi penaltı yaptırdı, bunun ardından son düdüğe kadar taraftarlar tarafından ıslıklandı. Ülkesinden teklifler alan Meksikalı'nın maaşını talip olan kulüpler karşılayamıyor. Fenerbahçe onu tamamen elden çıkarmak istese de transfer sezonunun son günlerinde yine kiralık gidecek gibi görünüyor.

        7

        Michael Frey: 2.5 milyon euro karşılığında Zürich'ten alınan İsviçreli golcü, Ersun Yanal'ın planları arasında yok. Geçen sezon 22 maçta 5 gol atabilen oyuncunun 2022 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor. Sarı-lacivertliler, Çaykur Rizespor ile kiralama konusunda anlaşmıştı ama Frey, Karadeniz ekibine gitmek istemedi. Oyuncuya şu an ciddi bir talip yok. Transferin son gününe kadar kiralanması ya da satılması için çalışılacak.

        8

        Bu oyuncularla transfer sezonu bitene kadar yollar ayrılamazsa kontenjan nedeniyle kadro dışında kalan isimler olacak. Geçtiğimiz sezon Kameni ve Benzia'da yaşandığı gibi futbolcular sahaya çıkmadan maaş alacak.

        9

        GUSTAVO ISRARI

        Süper Lig'de yeni sezona iddialı girmeyi planlayan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un alacaklarını açıkladığı "2 stoper, bir 6 numara" transferlerinin gerçekleştirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

        10

        Stopere bir takviye yapan Sarı-Lacivertliler, 6 numara konusunda da listesinin başında olan Luiz Gustavo için Marsilya ile pazarlıkları olumlu sonuçlandırmaya gayret ediyor.

        11

        Yönetimin ısrarı sonrası Fransız kulübü, 32 yaşındaki Brezilyalı oyuncu için talep ettiği 10 milyon euroyu 7 milyon euroya kadar düşürdü.

        12

        Fenerbahçe, Marsilya'yı 5 milyon euroya razı edebilirse senelik 4 milyon euro maaş ödeyeceği Gustavo transferini bitirerek 6 numara transferini noktalayacak.

        13

        Sarı-lacivertliler, Sambacı'nın transferinin olmama ihtimaline karşı Hull City'den Norveçli Markus Henriksen'i (27) de listeye aldı. Henriksen'in maliyetinin 4 milyon euro olduğu belirtiliyor.

        14

        Yönetim, bu iki oyuncudan birini alamazsa daha önce de gündeme gelen Mahmut Tekdemir ve İrfan Can için Başakşehir'in kapısını çalacak.

        15

        KOLAROV İÇİN OLUMSUZ SİNYALLER

        Fenerbahçe'nin ısrarla transfer etmek istediği tecrübeli sol bek Aleksandar Kolarov için İtalya'dan olumsuz haberler geldi.

        16

        İtalyan Gazeteci Fabrizio Romano, kendisine yöneltilen "Kolarov Fenerbahçe'ye mi?" sorusuna "İhtimal yok" açıklaması yaptı.

        17

        Il Romanista gazetesinin Roma muhabiri Dario Moio da, "Kolarov, Bilbao karşısında çok iyi oynadı. Güzel bir golle de bunu süsledi. Bu saatten sonra artık 'Kolarov, kesin Roma'da kalıyor' diyebilirim" dedi.

        18

        SOL BEKE ALTERNATİF EZELİ RAKİPTEN

        Beşiktaş'ın Pedro Rebocho transferi öncesinde listesinde bulunan Lazio'nun sol beki Riza Durmisi için İtalya basınından flaş bir iddia geldi.

        19

        İtalya'dan II Tempo'da yer alan habere göre; Fenerbahçe, Marsilya'nın da gündeminde yer alan Durmisi'nin transferinde en avantajlı kulüp konumuna geldi.

        20

        Haberde; 25 yaşındaki futbolcu ile eski takımları Brondby ve Real Betis'in de ilgilendiği belirtildi.

        21

        Danimarkalı sol bek, Lazio'nun Almanya'da gerçekleştirdiği sezon öncesi hazırlık kampına götürülmemişti.

        22

        Rıza Durmisi geçen sezon ligde sadece 326 dakika şans bulabildi. 10 maçta 1 asist yaptı, 4 sarı kart gördü.

        23

        Fenerbahçe'nin Roma'dan Kolarov'u alamaması halinde başkent ekibinin ezeli rakibi Lazio'dan Durmisi'yi bitirmesi bekleniyor.

        24

        2.5 İSTEDİ, 1'E GİTTİ!

        Fenerbahçe ile sözleşmesi bittikten sonra yaptığı görüşmelerde anlaşmaya varamayan Martin Skrtel, Serie A ekibi Atalanta ile anlaşmaya vardı.

        25

        34 yaşındaki Slovak oyuncunun, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek için Atalanta'yı seçtiği ve 1+1 yıllık bir anlaşma imzaladığı kaydedildi.

        26

        Başakşehir ve Beşiktaş ile de görüşen ve Fenerbahçe'den yıllık 2,5 milyon euro talep eden tecrübeli oyuncunun, Atalanta'dan yıllık 1 milyon euro kazanacağı da vurgulandı.

        27

        La Gazzetta dello Sport, Martin Skrtel'in eşi Barbara'nın İstanbul'da kalmak istediğini ancak deneyimli futbolcunun Şampiyonlar Ligi nedeniyle Atalanta'ya gitmek istediğini ve eşini ikna ettiğini yazdı.

        28

        KJAER'DEN KÖTÜ HABER

        Fenerbahçe'de İstanbul'a getirilen Zanka'nın ardından stoper transferi için öne çıkan diğer isim olan Simon Kjaer konusunda İspanya'dan "anlaşma yok" haberi geldi.

        29

        Estadio Deportivo'nun özel haberinde, Simon Kjaer'e çok yakın kaynaklarla temasa geçildiği ve Fenerbahçe ile anlaşma sağlandığı iddialarının gerçeği yansıtmadığının aktarıldığı kaydedildi.

        30

        Haberin detaylarında Kjaer'in İstanbul'u kendisi ve ailesi için oldukça "güvenli bir şehir" olarak gördüğü ve Fenerbahçe'ye gitmeye karşı olmadığı da vurgulandı.