Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri (28 Mayıs 2018) - Fenerbahçe Haberleri
        1

        DANİLO BARBOSA SÜRPRİZİ

        Başkanlık yarışının kızıştığı bir dönemde Fenerbahçe bir yandan da yeni sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor. Fenerbahçe scout ekibi, Portekiz'in Braga kulübünde forma giyen Danilo Barbosa'yı transfer edilmesi için tavsiye etti. 22 yaşındaki Barbaso yetenekleriyle dikkat çeken bir orta saha oyuncusu.

        2

        MERKEZ ORTA SAHA, SOL AYAKLI!

        Sol ayaklı olan ve oyunun iki yönünü ede oynayabilen Danilo Barbosa, tipik bir 8 numara oyuncusu. Brezilya Milli Takımı'nın U20 ve U17 takımlarında defalarca forma giyme başarısı gösterdi.

        3

        SÖZLEŞMESİ 2019'DA SONA ERİYOR

        Kulübü Braga ile olan sözleşmesi 2019 yılında sona erecek olan Danilo Barbosa için Fenerbahçe 4.5 milyon Euro civarında olan bonservis ücretini finansal fair play nedeniyle daha makul bir düzeye çekmeye çalışacak.

        4

        FENER'E 2 YILDIZ

        Fenerbahçe'de seçimi kazanacaklarına inanan başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları, sözleşmesi biten ya da bonservis ücreti düşük futbolculara öncelik verirken, transfer listesine giren son iki isim İtalya'dan oldu. Bu futbolculardan biri, Milan'da bekleneni veremeyen santrfor Nikola Kalinic; diğeri ise Napoli'nin 26 yaşındaki stoperi Nikola Maksimovic.

        5

        Skrtel'i göndermek isteyen F.Bahçe bu oyuncunun yerini Sırp Maksimovic'le doldurmayı planlıyor. Sezonu Spartak Moskova'da kiralık geçiren 26 yaşındaki futbolcu, 1.93'lük boyuyla havadan geçit vermiyor.

        6

        Hücum hattına yapılacak takviye için adaylardan olan Kalinic'i ise Milan satın alma şartıyla Fiorentina'dan kiralasa da umduğunu bulamadı. Sarı-lacivertli kulüp, 31 maçta 6 golü olan 30 yaşındaki Hırvat oyuncuyu kiralamak istiyor. (Fotomaç)

        7

        AATIF'A LIMASSOL KANCASI

        Fenerbahçe'de bu sezon 37 maçta forma giyip 7 gol, 2 asist üreten Aatıf Chahechouhe, Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden AEL Limassol'un radarına girdi.

        8

        32 yaşındaki oyuncunun menajeri Andy Hahn, Politikis gazetesine yaptığı açıklamada, "AEL'li yöneticilerle başka bir oyuncum için konuşurken, bana Aatıf'ı da sordular. Ancak onlara Fenerbahçe'nin kendisinden memnun olduğunu, hatta sözleşme yenilemeyi planladığını söyledim" ifadelerini kullandı.

        9

        Aatıf sol kanatta sergilediği yüksek performansla Mathieu Valbuena'yı kulübeye gönderirken, özellikle ligin ikinci yarısında Aykut Kocaman'ın bankosu olmuştu.

        10

        FENER'E SAMBACI STOPER

        Fenerbahçe'de her şey seçime endekslense de transfer yapılacak mevkiler aşağı yukarı belli. Bunlardan birisi de stoper bölgesi. Brezilya'dan bu mevki için Dede iddiası geldi.

        11

        Sambacılar'ın Dünya Kupası şansının değerlendirildiği Sport TV'deki programda rezerv kadroda yer alan Cruzeiro'lu savunmacının bu yıl ilk kez ülke dışına çıkacağı belirtilirken, adres olarak Fenerbahçe gösterildi.

        12

        GİULİANO İKNA ETMİŞ

        Dede'yi sarı-lacivertli takıma gitmeye ise kendisi gibi Brezilya'nın Dünya Kupası rezerv kadrosunda yer alan Giuliano'nun ikna ettiği belirtildi.

        13

        1.92 boyundaki Dede, hava toplarındaki doğal hakimiyetinin yanında güçlü+atletik fiziği ve ileriye çıkıp attığı gollerle tanınıyor.

        14

        SALİH UÇAN'A SÜPER LİG'DEN TALİP VAR

        Fenerbahçe'ye geri dönen Salih Uçan'a Teleset Mobilya Akhisarspor talip oldu. Ege ekibinin, geçtiğimiz sezonu İsviçre'nin Sion takımında kiralık olarak geçiren 24 yaşındaki futbolcuya teklifini sunduğu ve transferi en kısa sürede bitirmek istediği bildirildi.

        15

        Salih'in de Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil etme hakkı elde eden yeşil- siyahlı ekibe olumlu baktığı, son kararı sarı-lacivertli yönetimin vereceği belirtildi.

        16

        ESKİ TRABZONSPORLU FENERBAHÇE'YE

        Trabzonspor'da bir dönem forma giyen Belçikalı Theo Bongonda, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerildi.

        17

        Nabil Dirar'ı Fenerbahçe'ye getiren menajer Fouad Ben Kouider, yönetime eski Trabzonsporlu Theo Bongonda'yı önerdi.

        18

        Belçikalı menajerin, Waregem'de mükemmel bir ikinci yarı geçirerek 11 maçta 5 gol atan 22 yaşındaki oyuncuyu istenmesi halinde Fenerbahçe'ye getirebileceğini ilettiği öğrenildi. (Fotomaç)

        19

        RUSYA'YA DÖNMEM

        Neustadter, Spartak Moskova’ya transfer olacağı iddialarını yalanlayarak, “Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşmem var. Rusya’ya döneceğim haberleri doğru değil” diye konuştu.

        20

        HAYALİ BAMBA

        Fenerbahçe'de kongre öncesinde baş döndürücü bir trafik yaşanırken ilginç gelişmeler de oluyor. Bunlardan biri de teknik direktör Aykut Kocaman konusu. Tecrübeli çalıştırıcı her ne kadar ligin bitimi sonrasında ayrılma sinyalleri verse de Aziz Yıldırım ve yönetiminin görevde kalması halinde istifa mektubunu çöpe atacak.

        21

        Bunun için de Kocaman şimdiden yeni sezon için çalışmalarını başlattığı öğrenildi. Bu kapsamda da Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli hocası forvete genç bir oyuncu alınması konusunda talepte bulundu. Kocaman bunu yaparken de adresi her zamanki gibi Fransa oldu.

        22

        BAŞARILI PERFORMANS

        Teknik direktör Aykut Kocaman Saint Etienne’de forma giyen 22 yaşındaki Jonathan Bamba’nın transfer edilmesini yönetimden istedi. Bamba, geride kalan sezonda 34 maçta forma giyerken 7 gol atıp 10 da asist yapma başarısını gösterdi. Fransa U21 Takımı’nda da görev yapan Bamba 2 kez forma giydiği kupa maçında da 1 gol 1 asist yaptı.

        23

        Genç oyuncunun bir diğer özelliği de forvet hattının hem sağ hem de solunda oynayabilmesi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ